.

.

Хигинс Сонбурст заморче 6 lb

Хигинс Сонбурст заморче 6 lb

DEN 263.84

Пристапност
Залиха

Збогатено со масни киселини DHA Omega и дигестивни пробиотици Содржи здраво овошје, зеленчук, семе, зрна, ореви, мешунки и многу повеќе. Опис на возраста : Возрасен. Тежина на пакет : 2,744 килограми. Збогатено со масни киселини DHA Omega и дигестивни пробиотици. Содржи здраво овошје, зеленчук, семе, зрна, ореви, мешунки и многу повеќе. Опис на возраста : Возрасен. Тежина на пакет : 2,744 килограми. Гуманд мешавина од сончање е премија придружната храна натоварена со природна добрина за мали животни. Формулирани како храна и третираат се-во-едно, гурманските мешавини на сончање се збогатени со витамини, минерали и аминокиселини, како и со базирана на растенија DHA Omega.

Параметри на производот

Слична стока