.

.

Еулбеволи за играчка за истекување на храна за ветерници, мулти -функционална обука за мачки играчки ПЕТ храна за истекување на храна, играчки за играчки, за привле?

Еулбеволи за играчка за истекување на храна за ветерници, мулти -функционална обука за мачки играчки ПЕТ храна за истекување на храна, играчки

DEN 3.33

Пристапност
Залиха

Design Дизајн на чаша за вшмукување】 Моќниот дизајн на чашата за вшмукување може да го апсорбира производот на која било рамнина, вертикална или хоризонтална апсорпција, целокупната стабилност на чашата за вшмукување и не е лесно да се раздели, просторот за употреба на производот и сцените се пообемни 【Инструкции】 Отстранете ја меката гумена затка на врвот и директно додадете храна за мачки или закуски. Додека главното тело ротира, грицките за мачки ќе бидат исфрлени од дупката за протекување за да го привлечат интересот на мачката за играње. 【Придобивка】 Различни елементи за дизајн привлекуваат мачки да играат забава. Редовната употреба може да ја подобри физичката подготвеност на мачката. Може да ја подобри интелигенцијата на мачката и може да ја забави и брзината на јадење на мачката, ефикасно заштитувајќи го здравјето на исхраната на мачката. 【Премиум квалитет】 Оваа играчка е направена од еколошки и здрави ABS и TPR. Тој е здрав и издржлив и нема да биде оштетен од мачки. Процесот на употреба е едноставен и производот може да се користи долго време. 【100% задоволство】 Ние му ветуваме на секој клиент 100% задоволство од шопинг, слободно нас ако имате какви било прашања во врска со вашето купување. Ние ќе ви дадеме детален одговор во рок од 24 часа. Достапно во 3 бои, ова е мулти -функционална играчка со мачки со функции како што се истекување на храна и ротација. Различни елементи за дизајн привлекуваат мачки да играат забава. Повеќе мачки можат да се користат заедно во исто време за да ја зголемат среќата на мачката и да ја олеснат дневната вознемиреност на мачката, така што мачката нема да има навика да го уништи мебелот, облеката на семејството, итн .

Параметри на производот

Item Type:
Pet Food Leakage Toy
Material:
ABS
Color:
As Pictures Shown
Product Size:
Approx. 13.2x7.4x16.3cm/5.2x2.9x6.4in
Weight:
Approx. 172g/6.1oz
Package List:
1 x Pet Food Leakage Toy1 x Bell:
Слична стока