.

.

TWDYC Симпатична Миленичиња Мачки Дрво Играчки Со Топката Гребење Мислења За Мачки Маче Качување Дрво Мачки Играчка

TWDYC Симпатична Миленичиња Мачки Дрво Играчки Со Топката Гребење Мислења За Мачки Маче Качување Дрво Мачки Играчка

DEN 4534.56

Пристапност
Залиха

Платформата во форма на канџи на мачки, уникатната форма на платформа во форма на канџи на мачки, им овозможува на мачките да уживаат во 360° игра без мртви стапала Стабилен Како Планината Таи, дното е поддржано од сисално јаже со голем дијаметар завиткано околу колоната, што го штити од безбедно играње и исто така ја игра улогата на мелење канџи. Мек и удобен, материјал за влакненца, издржлив и не е лесен за пилинг, мек и удобен, не ја повредува косата. Лесно е да се инсталира, може да се состави самостојно, а инсталацијата може да се заврши за 10 минути. Ве молиме дозволете разлика од 1-3 см поради рачно мерење и мала варијација на бојата за различно поставување на екранот. Име на производот : Мултифункционални Мачки Рамка За Качување : јута сисал, кадифен крпа, планирана сезона на табли : сите сезони спецификација : висока 45 СМ широка 36 см тежина : 2,9 Кг платформата во форма на канџи на мачки, уникатната форма на платформа во форма на канџи, им овозможува на мачките да уживаат во 360° игра без мртви стапала.

Параметри на производот

high 45CM wide 36CM:
Weight:
2.9KG
The cats claw-shaped platform, the unique cats claw-shaped platform shape, allows cats to enjoy 360° play without dead feet.:
Stable as Mount Tai, the bottom is supported by a large-diameter sisal rope wrapped around the column, which protects the from playing safely and also plays the role of grinding claws.:
Soft and comfortable, lint material, durable and not easy to pilling, soft and comfortable, not hurting hair.:
It is easy to install, it can be assembled alone, and the installation can be completed in 10 minutes.:
Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. :
Слична стока