.

.

Ѕвезда Индија Занает Врежани Дрвена Урна За Возрасни Човечки Пепел Машки и Женски &засилувач; Миленичиња-Куче &засилувач; Мачка, Рачно Изработени Спомен Розово Дрв?

Ѕвезда Индија Занает Врежани Дрвена Урна За Возрасни Човечки Пепел Машки и Женски &засилувач; Миленичиња-Куче &засилувач; Мачка,

DEN 319.84

Пристапност
Залиха

Розово Дрво Спомен Урни За Пепел Дрво На Животот Рачно Врежано Е Навистина Рачно Изработено ОД Вештите ЗАНАЕТИ НА СТАР ИНДИЈА-за да се осигура дека секоја УРНА за КРЕМИРАЊЕ е Уникатна И Прифатлива Спецификации - Оваа Погребна Урна има пет Варијации. Секоја Варијација многу добро служи за својата цел. Xtra Мала И Средна Големина за Урна За Кремирање Миленичиња, додека Средна, Голема И Екстра Голема Големина се користи за ВОЗРАСНИ ЧОВЕЧКИ УРНИ. Ве молиме изберете која големина ќе одговара на вашите најблиски за да се обезбеди да го добиете она што го барате. Оваа Урна има ЛИЗГАЧКИ ОТВОР на ДНОТО со Завртка што треба да се прицврсти. ЛЕСНО ВРАЌАЊЕ-Не Верувајте ЅВЕЗДА ИНДИЈА ЗАНАЕТ, Само Пробајте Го Ова Домашно Милениче Урна. Ние Нудиме Најбрз Превозот и Се Враќа без Трошоци. СУПЕРИОРЕН КВАЛИТЕТ : - Погреб Кремирање Урните за Пепел се направени од НАЈКВАЛИТЕТНО ДРВО - Шесам Дрво(ИНДИСКО РОЗОВО ДРВО) кое е познато по Својот Оптимален Квалитет.

Параметри на производот

Слична стока