.

.

Кутија За Отпадоци За Мачки баоблазе, Контејнер За Кутија За Песок За Мачки, Тава За Ѓубре За Мачиња, Полузатворен Полузатворен Зголемен Тоалет За Тенџере За Сите В?

Кутија За Отпадоци За Мачки баоблазе, Контејнер За Кутија За Песок За Мачки, Тава За Ѓубре За Мачиња, Полузатворен Полузатворен Зголемен Тоалет

DEN 131.04

Пристапност
Залиха

Материјал : Изработен од висококвалитетен ПП, цврст и издржлив за долго време на сервирање Кутија за Отпадоци за мачки : врамената тава обезбедува дополнителна висина и спречува фрлање ѓубре од мачки од послужавникот низ собата. Ефект : Голем капацитет, полузатворен дизајн, давајќи и на вашата мачка затскриен тоалет и го намалува следењето на ѓубрето. Дизајн : Доаѓа со шуплива лажица, е удобен и практичен и еднократно. Апликација : Совршена За мачки во затворен простор, исто така добра декорација за разни украси за домот. Опис : - Материјал : Изработен од висококвалитетен ПП, цврст и издржлив за долго време на сервирање. - Кутија за Отпадоци за мачки : врамената тава обезбедува дополнителна висина и спречува фрлање ѓубре од мачки од послужавникот низ собата. - Ефект : Голем капацитет, полузатворен дизајн, давајќи и на вашата мачка затскриен тоалет и го намалува следењето на ѓубрето. - Дизајн : Доаѓа со шуплива лажица, е удобен и практичен и еднократно.

Параметри на производот

- Material:
PP
Size Chart:
S:
40.8cmx32.7cmx18.2cm/16.06inchx12.87inchx7.17inch
L:
49.7cmx39.7cmx19.5cm/19.57inchx15.63inchx7.68inch
Package Includes:
1 Cat Litter Box:
Note:
Please allow slightly errors due to manual measurement and different monitors.:
We have many years of experience in selling merchandise online, we are focus on providing best product and service to customers.:
Слична стока