.

.

KLKCMS Брановидна МАЧКА Гребење Картон Гребење Мачка Гребење Одбор Кревет Интерактивна Играчка Мачка Гребење Рампа За Мали средни Големи мачки, Спиење, Пренап?

KLKCMS Брановидна МАЧКА Гребење Картон Гребење Мачка Гребење Одбор Кревет Интерактивна Играчка Мачка Гребење Рампа За Мали средни Големи

DEN 2.67

Пристапност
Залиха

* Дизајн : кревет за дневна соба со правоаголник, привлечете го вниманието на вашите миленици, Мачките можат да легнат на подлогата како кревет, кауч * Табла За Гребење : Ослободете ги инстинктите за гребење на мачките додека го намалувате ризикот од оштетување на вашите теписи, завеси или друг мебел. * Одмор и Играње : гребење од Картон За Мачки е совршено место за одмор и игра, погодно за сите возрасти на мачки и мали животни. * Карактеристика : Подлога За Гребење Мачки со текстури за гребење дизајн изгледа кревет за спиење, може да биде дневен стол, просторот се среќава со играње мачки, правејќи ги вашите мачиња да се чувствуваат топло. * Добар Квалитет : Изработена Од Брановидна Хартија, која има удобно чувство за рака, е издржлива и цврста. Опис : - Дизајн : кревет за дневна соба со правоаголник, привлечете го вниманието на вашето домашно милениче, Мачките можат да легнат на подлогата како кревет, кауч. - Добар Квалитет : Изработена Од Брановидна Хартија, која има удобно чувство за рака, е издржлива и цврста. - Карактеристика : Подлога За Гребење Мачки со текстури за гребење дизајн изгледа кревет за спиење, може да биде дневен стол, просторот се среќава со играње мачки, правејќи ги вашите мачиња да се чувствуваат топло.

Параметри на производот

- Material:
Corrugated Paper
- Color:
Yellow
Package Includes:
1 Cat Scratcher Pad:
Note:
Please allow slightly errors due to manual measurement and different monitors.:
Слична стока