.

.

ПЕТСОЛА Тркалезен Кревет За Мачки Душек За Смирување Душек За Спиење Меко Одложување Издржлив 17 инчен Есенски Зимски Кадифен Перниче За Кревет За Домашни Мачки Ку?

ПЕТСОЛА Тркалезен Кревет За Мачки Душек За Смирување Душек За Спиење Меко Одложување Издржлив 17 инчен Есенски Зимски Кадифен

DEN 143.84

Пристапност
Залиха

Дизајн : подигнатиот раб им овозможува на вашето куче или мачка да се виткаат, а исто така обезбедува поддршка за главата и вратот за да го загреете вашето маче или кученце во зима Дното што не се лизга : дното што не се лизга помага да се одржи креветот стабилен, водоотпорен и отпорен на абење. Кадифен Кревет За Мачки : Топол кружен кревет за мачки со меко, дебело и густо полнење, не е лесно да се деформира. Применливи Прилики : креветот за кучиња е погоден за мали кучиња и мачки, миленичиња, мачиња, зајаци итн., многу погоден за домашни миленици за играње или спиење. Материјал : душекот за миленичиња е изработен од висококвалитетен кадифен и платнен материјал, мек, топол, дише и удобен, обезбедувајќи добро искуство за спиење за домашните миленици. Опис : - Материјал : душекот за миленичиња е изработен од висококвалитетен кадифен и платнен материјал, мек, топол, дише и удобен, обезбедувајќи добро искуство за спиење за домашните миленици. - Кадифен Кревет За Мачки : Топол тркалезен кревет за мачки со меко, дебело и густо полнење, не е лесно да се деформира. - Дното што не се лизга : дното што не се лизга помага да се одржи креветот стабилен, водоотпорен и отпорен на абење.

Параметри на производот

- Material:
Plush, canvas
Size Chart:
Diameter:
45cm/17.72inch
Package Includes:
1 Piece Cat Bed:
Note:
Please allow slightly errors due to manual measurement and different monitors.:
Слична стока