.

.

Виски замор Мачка чинија-чинија со мачки, пријателски за размахване 6 парчиња керамички чинии со мачки поставени со влошки против лизгање 7 садови за хранење со мач?

Виски замор Мачка чинија-чинија со мачки, пријателски за размахване 6 парчиња керамички чинии со мачки поставени со влошки против лизгање

DEN 383.84

Пристапност
Залиха

Корисно за благосостојбата на вашето домашно милениче : Чадови за храна за мачки се направени од керамика, материјал што е нетоксичен Експертите за ветеринари сугерираат дека мачките со дигестивни проблеми треба да користат керамички сад за мачки за нивните оброци, бидејќи е подобро за нивното здравје. Чаши за мачки, пријателски за размахване : Големото плитко јадење за храна за мачки широко е 7 ", а длабочината е 1,5". Широкиот отвор и плитката длабочина на овој размахване замор и плитката длабочина се наменети да ги чуваат мустаќите на вашата мачка безбедни и да го направат оброкот попријатен. Сет на садови за мачки : јадењата со храна со мачки од 6 парчиња се совршени за повеќе мачки или различни видови храна. Чадови за храна за мачки за мачки во затворен простор доаѓаат во најразлични бои и обрасци, што им олеснува на мачките да прават разлика помеѓу вода, сува храна и влажна храна. Лесен за употреба на рамен чинија со мачки : Часови за храна за мачки за затворени мачки се лесни за чистење, а подлогата што не се лизга, цврсто ќе го одржи садот на небото. Симпатичните чинии за хранење со мачки можат да се загреат во микробранова печка со оброкот, така што вашата мачка може да ужива во топол оброк. Дизајн на керамички чинии за мачки : живописни нијанси на овие јадења со мачки се инспирирани од боемскиот дизајн, помагајќи им на мачките брзо да ги идентификуваат по вид. Корисно за благосостојбата на вашето домашно милениче : Чадови за храна за мачки се направени од керамика, материјал што е нетоксичен. Експертите за ветеринари сугерираат дека мачките со дигестивни проблеми треба да користат керамички сад за мачки за нивните оброци, бидејќи е подобро за нивното здравје. Чаши за мачки, пријателски за размахване : Големото плитко јадење за храна за мачки широко е 7 ", а длабочината е 1,5".

Параметри на производот

Слична стока