.

.

чаши за дозер за вода За миленичиња Храна За Мачки Дозер За Вода За Миленичиња Керамика Во Форма На Лотос Автоматски Циклус Многу Тивок Филтер За Активиран Јаглеро?

чаши за дозер за вода За миленичиња Храна За Мачки Дозер За Вода За Миленичиња Керамика Во Форма На Лотос Автоматски Циклус Многу Тивок

DEN 2432.16

Пристапност
Залиха

Направете вашето домашно милениче да ужива во свежа храна и чиста вода 3 различни поставки за проток на вода : 1,5 литри складирање вода, потопна пумпа може да го прилагоди протокот, мало десно прилагодување, големо лево прилагодување, нормално прилагодување на протокот, различни поставки за проток на вода, различна забава, 360 степени пиење, обезбедување на вашите миленици Секој ден да имаат доволно вода за да ги направат вашите миленици да возат пријатно. Ултра-тивка и хигиенска : Благодарение на дизајнот на сферичниот водопад и системот за автоматска циркулација, содржината на кислород во водата е зголемена, звукот на пумпата е многу тивок, звукот на водата е многу мал, обезбедува тивка атмосфера, тивко работење ноќе, овозможувајќи ви вие и вашето домашно милениче да уживате ноќе. Сладок и здрав сон, ситно полирана керамика за здравјето и хигиената на вашите миленици. Лесен за употреба и чистење : мазната дистрибуција на вода спречува истурање, лесно се отстрануваат филтрите и филтрите за лесно чистење. Деловите безбедно се прицврстуваат на своето место за да спречат миленичето да ги извлече деловите од фонтаната со канџи. Кориснички Совет : само за внатрешна употреба; Чувајте го нивото на подот на ниво; Редовно проверувајте и чистете ги сите делови од фонтаната; Темелно Исплакнете го филтерот за вода пред употреба.

Параметри на производот

Material:
Ceramic
Shape:
lotus shape
Water capacity:
1.2~1.5 liters
Size:
16.7CM * Width 20.6CM * Height 13.8CM
Weight:
about 1 kg
Pump:
ultra low noise AC pump
Cable length:
1.5M
Suitable for:
small and medium dogs or cats
If you have any questions, welcome to contact our amazing customer service. :
Слична стока