.

.

Кутија За Отпадоци ОД Мачки ЗА Самочистење Кутија За Ѓубре За Мачки Кутија За Отпадоци За Мачки, Доказ За Тоалет За Отпадоци За Мачки Кутија За Отпадоци Отворена Ку?

Кутија За Отпадоци ОД Мачки ЗА Самочистење Кутија За Ѓубре За Мачки Кутија За Отпадоци За Мачки, Доказ За Тоалет За Отпадоци

DEN 1.33

Пристапност
Залиха

МАЧКА ГОЛЕМА КУТИЈА за ОТПАДОЦИ Изработени од висококвалитетен материјал, безбеден и издржлив за употреба, долг век на траење КОМПЛЕТ ЗА ОБУКА ЗА ТОАЛЕТ за МАЧКИ целиот дизајн на изгледот на кутијата за отпадоци од мачки е едноставен и дарежлив. ТОАЛЕТ ЗА ОТПАДОЦИ ОД МАЧКИ со лажички и совршен за внатрешни простории, дворови, балкон и друго потребно место. ОБУКА ЗА ТОАЛЕТ за МАЧКИ од целокупниот дизајн и заврши исклучителна изработка ќе се види. ТОАЛЕТНА КУТИЈА ЗА ОТПАДОЦИ ТРЕНЕР МАЧКА лесно може да го исчисти и замени ѓубрето за мачки, давајќи им на сопствениците на миленичиња релаксирачко искуство. Пакет Листа 1 х кутија за отпадоци за мачки Со Карактеристики На лопата-Лесно за чистење, донесете повеќе погодности. - Материјал : ЈП - Изработен од висококвалитетен материјал, безбеден и издржлив за употреба, долг век на траење. - Полу-затворен дизајн, доволно простор за тоалети, обезбедуваат поголема циркулација на воздухот за свеж воздух.

Параметри на производот

Слична стока