.

.

Мачка Чизми Само За Мачки, Анти-Гребење Мачка Нозе Канџи Покрива Прилагодливи Бодликава Анти-Оф Чевли Ноктите Ракавици За Мачка Силиконски Мачка Шепа Заштитник Чи?

Мачка Чизми Само За Мачки, Анти-Гребење Мачка Нозе Канџи Покрива Прилагодливи Бодликава Анти-Оф Чевли Ноктите Ракавици За Мачка Силиконски Мачка

DEN 2.33

Пристапност
Залиха

Специјален Дизајн : горниот отвор и велкро дизајнот на чизмите за бања за мачки го прават прилагодлив по големина костум за сите видови мачки Внатрешниот дизајн на трн може да ја масира мачката додека спречува паѓање на чевлите. Дизајн На Дупка За истекување : дупката на дното на чевлите за мачки може слободно да ја пушта водата внатре и надвор, да спречи канџите на мачките да се впијат во акумулираната вода, а потоа може да се одржуваат чисти при капење. Безбедносна заштита : заштитните чизми можат да ги завиткаат шепите на мачките, така што ќе можете да се капете, да инјектирате, да давате лекови и да се бричите за вашата мачка без грижи. Квалитетен Материјал : овие силиконски чевли за мачки се изработени од силикон со мека храна, многу меки, безбедни и многу издржливи и нема да им наштетат на мачињата и лесни за прифаќање на мачките. Соодветни видови мачки : нашите чевли за шепи за мачки се погодни за мали и средни мачки, како Што Се Американска кратка коса, Островот Хејман, персиски, Египетски, Корат, Јапонски Бобтаил, итн.

Параметри на производот

Слична стока