.

.

Мустад StaggerBod Jigs

Мустад StaggerBod Jigs

DEN 0.33

Пристапност
Залиха

150 грам сјај бавен пад на паѓање, наместена со кука за ултрапоинт муста Свитката на Staggerbod се движи со многу непоколеблива стапалка за да имитира повредена мамка. Аголни лица без напор го фаќаат лебдат. Флутерс во бавна струја. Обратното лице е прецизно засилено за да се одржи рамнотежата. Mustad MJIG05-Glo-150-1 Stagger Bod Slow Fall gig Glow 150g/5.

Параметри на производот

Слична стока