.

.

Повик за лов на Бетси во Бетси, разнобојно, разнобојно

Повик за лов на Бетси во Бетси, разнобојно, разнобојно

DEN 207.84

Пристапност
Залиха

Квалитетни материјали што се користат за сите производи PRIMOS 100% дизајнирани и тестирани за најтешки ситуации и околини. Без разлика дали сте професионален, рекреативен корисник, па дури и обичен, Примос ќе одговара на калапот за сите типови луѓе. Направено од најдобрата плоча во Пенсилванија. Слејт е најлесната површина за употреба и произведува најчисти звуци на мисирка. Тип на спорт : Лов. Квалитетни материјали што се користат за сите производи PRIMOS. 100% дизајнирани и тестирани за најтешки ситуации и околини. Без разлика дали сте професионален, рекреативен корисник, па дури и обичен, Примос ќе одговара на калапот за сите типови луѓе. Направено од најдобрата плоча во Пенсилванија. Слејт е најлесната површина за употреба и произведува најчисти звуци на мисирка. Тип на спорт : Лов. Со децении им веруваат на Примос со децении. Производи кои се изработени од квалитетен материјал и дизајнирани да издржат најтешки околини.

Параметри на производот

Слична стока