.

.

Телефонска торбичка за молле Onetigris - Тактички држач за телефон, футрола за мобилни телефони со јамка за појас, EDC комунални гаџети за половината торба за мобилен тел?

Телефонска торбичка за молле Onetigris - Тактички држач за телефон, футрола за мобилни телефони со јамка за појас, EDC комунални

DEN 2.00

Пристапност
Залиха

Цврста конструкција : 1000 D најлон конструкција на дополнителна издржливост и нечистотија/вода/отпорност на абразија + карабини со тешки точки и патенти на YKK Наменети да ги држат повеќето големи телефони : се вклопуваат за 4,7 "до 6,5" i Phone и слично големина паметни телефони, електрични банки, пасоши и стандардни паричници со големина. Оваа торба за паметни телефони има до 2 телефони или 1 телефон со банка за напојување. Easy To Carry : The hook & loop webbing and carabiner allowed attach the tactical phone pouch to the tactical belt, tactical MOLLE backpack, or tactical vest, etc. The vertical webbing on the back of the phone bag provides good stability and will not shake or пад за време на употреба. Брз пристап : Нежните двонасочни патенти YKK За лесно отворање и погодност за употреба, можете лесно и брзо да го земете или ставите вашиот телефон во едната рака. Предниот џеб на мрежата обезбедува доволно простор за чување на други EDC опрема и да ги чувате вашите предмети лесно достапни. Целосна заштита : Оваа тактичка торба за мобилни телефони го штити вашиот телефон во сите насоки, а меката внатрешна постава ги штити вашиот телефонски екран и камерата од гребнатини. Дебеното внатрешно подлога обезбедува заштита од шок и влијание, совршено за спорт на отворено, кампување, пешачење, трчање, тактички спортови, качување, итн. Цврста конструкција : 1000 D најлон конструкција на дополнителна издржливост и нечистотија/вода/отпорност на абразија + тешки карабини и YKK патенти. Наменети да ги држат повеќето големи телефони : се вклопуваат за 4,7 "до 6,5" i Phone и слично големина паметни телефони, електрични банки, пасоши и стандардни паричници со големина.

Параметри на производот

Слична стока