.

.

Носител на кука за риболов Luorng 2 парчиња 6x27cm сина и зелена риболов, држач за кука, пластична двојна странична пролетна кука, држач за складирање на држачи за прицврс?

Носител на кука за риболов Luorng 2 парчиња 6x27cm сина и зелена риболов, држач за кука, пластична двојна странична пролетна кука, држач за складирање

DEN 1.33

Пристапност
Залиха

Рамката за олово за риболов е изработена од пластика и пролет, што е лесен, се суши брзо и не е лесен за деформирање Може да се користи од обете страни. Рамката за олово за риболов е опремена со извори, кои можат да складираат различни должини на конец по волја, пролетта има висока еластичност, жицата што виси е цврста, и не е лесно да се испаднат. Можете да ја користите оваа рамка за олово за риболов за да организирате риболов линии, како што се куки, риболов линии, шипки за риболов и куки за да избегнете tangles. Димензии : 6cm x 27cm / 2. Боја : Сина + зелена. Пакетот вклучува : држач за олово од 1 парчиња риболов, држач за олово со зелена риболов. Рамката за олово за риболов е изработена од пластика и пролет, што е лесен, се суши брзо и не е лесен за деформирање. Може да се користи од обете страни. Рамката за олово за риболов е опремена со извори, кои можат да складираат различни должини на конец по волја, пролетта има висока еластичност, жицата што виси е цврста, и не е лесно да се испаднат. Можете да ја користите оваа рамка за олово за риболов за да организирате риболов линии, како што се куки, риболов линии, шипки за риболов и куки за да избегнете tangles. Димензии : 6cm x 27cm / 2. Боја : Сина + зелена. Пакетот вклучува : држач за олово од 1 парчиња риболов, држач за олово со зелена риболов.

Параметри на производот

Material:
plastic + spring
Color:
blue, green
Length:
27cm / 10.6inch
Width:
6cm/2.36inch
Package contains:
1 x Blue Fishing Lead Frame:
1 x green fishing lead frame :
Слична стока