.

.

Влошки за пот под пазувите, Подлога За Пот За Жени За Еднократна Употреба Врвен Квалитет Удобни Невидливи Влошки За Апсорпција На Пот Пазуви Прекумерна Заштита од ?

Влошки за пот под пазувите, Подлога За Пот За Жени За Еднократна Употреба Врвен Квалитет Удобни Невидливи Влошки За Апсорпција На Пот Пазуви Прекумерна

DEN 1.33

Пристапност
Залиха

●Останете Самоуверени И Без Пот} нашите висококвалитетни памучни материјали се безбедни и нежни за вашата кожа, така што можете да ги користите нашите влошки за пот со довербаНашите влошки за пот ја апсорбираат и заклучуваат потта, одржувајќи ве ладни и суви цел ден, Нашите водоотпорни штитови спречуваат пот да навлезе во вашата облеказа да се збогувате со грозните дамки. ●Дискретни И Удобни ● Нашите ултра-апсорбирачки влошки за пот се толку дискретни и удобни што ќе заборавите дека ги носите, што ќе ви овозможи самоуверено да го поминете денот без да се грижите за пазувите.Нашите ултра тенки, меки влошки обезбедуваат екстремна удобност и се практично невидливи под вашата облека. ●Лесни За Употреба Нашите влошки за еднократна употреба се лепат за вашата облека цел ден, но се направени за лесно да се олупат без да остават остатоци зад себе.Нашите хипоалергични влошки за пот се направени да ги користат и жени и мажи од сите форми, големини и нивоа на потење, обезбедувајќи универзално решение за да останете свежи и сигурни цел ден. `+Безбедно На сите Ткаенини ● нашите влошки за пот под пазувите Се тестирани и се безбедни за сите видови ткаенини и облека, што ги прави разноврсно решение за борба против хиперхидроза и прекумерно потење. €Разноврсна И Удобна Q нашите влошки за пот се совршени за употреба и на пазувите и на стапалата, и се за еднократна употреба за лесна употреба во движење.Влошките за пот се дизајнирани да го апсорбираат целото потење на пазувите и да спречат несакани дамки од пот, заштедувајќи ви пари за трошоците за чистење облека. ●Останете Самоуверени И Без Пот} нашите висококвалитетни памучни материјали се безбедни и нежни за вашата кожа, така што можете да ги користите нашите влошки за пот со доверба.Нашите влошки за пот ја апсорбираат и заклучуваат потта, одржувајќи ве ладни и суви цел ден, Нашите водоотпорни штитови спречуваат пот да навлезе во вашата облеказа да се збогувате со грозните дамки. ●Дискретни И Удобни ● Нашите ултра-апсорбирачки влошки за пот се толку дискретни и удобни што ќе заборавите дека ги носите, што ќе ви овозможи самоуверено да го поминете денот без да се грижите за пазувите.

Параметри на производот

Слична стока