.

.

Цевка За Стапчиња за Дезодоранси 75гр Самостојна Цевка За Кармин Пренослив Цврст Мелем Празна Цевка Крема За Сончање Мелем Цевка За Руменило Стап Дезодоранс Стап Д?

Цевка За Стапчиња за Дезодоранси 75гр Самостојна Цевка За Кармин Пренослив Цврст Мелем Празна Цевка Крема За Сончање Мелем Цевка За

DEN 1.00

Пристапност
Залиха

1 Вклучени во пакетот : 10 парчиња од 75 гр извртени дезодоранси контејнери, голема вредност за парите. Пресврт Дизајн : Ротирајте го долниот капак, по истурање и лизгање, пресврт на дезодорансот. Бпа Бесплатно : Изработена од бпа бесплатна пластика, идеална за домашни и здравствени свесни луѓе. Капацитет : 75гр/2,64 мл, Големина : 48мм*102мм, совршен за патување, лесно може да се вклопи во вашиот џеб, чанта, чанта, ранец или куфер, можете да го понесете со себе каде и да одите. Може да се користи за пополнување на козметички занаети како што се дезодоранси, природен мелем за усни, мелем за усни, кармин со боички или цврст парфем. Детали : Материјал : Пластичен Капацитет : 75гр Големина : 102*48мм Количина : 10 парчиња по пакување Празни самостојни Цевки За тело Пакет Вклучени : 10 парчиња 75гр Спецификација на контејнер за цевки за кармин : Изработен од пластика без бпа, идеален За капацитет на домашни и здравствени свесни луѓе : 75гр/2,64 мл, Големина : 48мм * 102мм, совршен за патување, лесно се вклопува во вашиот џеб, чанта, чанта, Ранец или куфер, можете да ја понесете со вас извртен Дизајн : завртете го долниот капак, откако ќе го истурите И лизгате, извртувајте Го Дезодорансот Може да се користи за полнење козметички занаети како што се дезодоранси, Природен мелем За Усни, мелем ЗА УСНИ, кармин со боички или Цврст парфем.

Параметри на производот

Made of BPA-free plastic, ideal for home and health-conscious people:
Capacity:
75g/2.64 oz, Size
Twisted Design:
Twist the bottom cover, after pouring and sliding, twist the deodorant
Can be used to fill cosmetic crafts such as deodorant, natural lip balm, lip balm, crayon lipstick or solid perfume. :
Слична стока