.

.

Комплет ЗА Тетовирање AUTDOR DIY - Врвен Комплет За Пенкало За Тетоважа Со Рачни Тетоважи, Вклучувајќи Игли За Тетоважа За Тетоважа Додатоци За Тетоважа ЗА Материјали З?

Комплет ЗА Тетовирање AUTDOR DIY - Врвен Комплет За Пенкало За Тетоважа Со Рачни Тетоважи, Вклучувајќи Игли За Тетоважа За Тетоважа Додатоци

DEN 0.33

Пристапност
Залиха

СОВРШЕН КОМПЛЕТ ЗА ТЕТОВИРАЊЕ - Професионален Комплет ЗА ТЕТОВИРАЊЕ СО РАКА, вклучувајќи пенкало за тетоважа, игли за тетовирање, капак за зафат за тетовирање, капачиња за тетовирање, кожа за вежбање тетоважи, подлога за игла за тетовирање и додатоци за тетовирање Повеќето од тетоважите се состојат од едноставни форми и линии. Комплетен професионален комплет за тетовирање е добар избор за Почетници, Ученици, Уметници за Тетовирање. ОДЛИЧЕН КВАЛИТЕТЕН МАТЕРИЈАЛ-пенкалото за тетовирање направено со висока техника на печатење, безбедно, силно и цврсто, а не пенкало за еднократна употреба. Дизајниран за професионални игли за тетовирање, ексклузивниот држач за игла (положбата на иглата) обезбедува најмногу. Прецизна картичка слот, поправете ја иглата на барел цврсти. Користејќи го овој комплет за тетовирање уживајте во обработката на тетоважата исто како и сликањето користете пенкало. КАКО ДА КОРИСТИТЕ КОМПЛЕТ ЗА ТЕТОВИРАЊЕ-Прво на сите, пронајдете шема што ја сакате. Подгответе се, како чаши за тетовирање, игли за тетовирање и користете подлога за игла за тетовирање за да ги поправите иглите за тетовирање на рачното пенкало, А Потоа истурете ја потребната боја во чашата за тетовирање и започнете со работа. Ако треба да купите хартија за пренос на тетоважи, ве молиме кликнете на видете повеќе што имаме во продавницата. ЗОШТО ДА ИЗБЕРЕТЕ КОМПЛЕТ ЗА ТЕТОВИРАЊЕ АВТОР - комплетот ЗА ТЕТОВИРАЊЕ САМОСТОЈНО Е најлесен за употреба комплет за тетовирање. Нашата цел СО овој КОМПЛЕТ ЗА ТЕТОВИРАЊЕ САМ беше да ги обезбедиме сите потребни и дополнителни предмети за тетовирање за сите љубители на тетоважи да можат безбедно, чисто и правилно да лепат и да пикаат неверојатни тетоважи. Комплетот за тетоважа со раце е лесен и лесен за носење, можете да го користите за да ја практикувате техниката на тетовирање во секое време.

Параметри на производот

Слична стока