.

.

Тетоважа Зафат Лента-Јангна 36 парчиња Тетоважа Зафат Заврши За Еднократна Употреба Кохезивни Тетоважа Зафат Капак 2 х 5 Дворови Црна Самолепливи Завои Рачка Зафат ?

Тетоважа Зафат Лента-Јангна 36 парчиња Тетоважа Зафат Заврши За Еднократна Употреба Кохезивни Тетоважа Зафат Капак 2 х 5 Дворови Црна

DEN 575.84

Пристапност
Залиха

ВИСОКОКВАЛИТЕТЕН МАТЕРИЈАЛ - нашата лента за завиткување на тетоважата е изработена од специјална еластична ткаенина Дојдете со 36 ролна кохезивен капак за зафат за тетоважа. Удобно и дише, против лизгање, одлично за користење како удобно перниче, намалување на вибрациите. Самолеплив-јангна тетоважа зафат покритие е еластична и самолеплива. Лесен за употреба, амортизер и не е лесен за паѓање. Лентата за држење на тетоважата без да остави лепливи остатоци на рачки за тетовирање или други материјали. ЛЕСЕН ЗА УПОТРЕБА - нашата обвивка за завој за тетоважа за еднократна употреба лесно може да се искине без ножици. Исечете различни форми и должини според вашите потреби. За еднократна употреба, чист и санитарен, одличен лесен за употреба. МУЛТИФУНКЦИОНАЛНА-лентата за завиткување на тетоважата може да се завитка околу рачката на машината за тетовирање. Може да се примени и за заштита на многу делови од телото. Мултифункционални завои за лепило погодни за атлетска, тетоважа и надворешна употреба.

Параметри на производот

Слична стока