.

.

Комплет За Пенкало За Машина за Тетовирање, Комплет За Машина за Тетовирање Од Алуминиумска Легура 1.3 Во Дијаметар за Продавница За Тетоважи ЗА ТЕТОВАЖИ САД Приклу?

Комплет За Пенкало За Машина за Тетовирање, Комплет За Машина за Тетовирање Од Алуминиумска Легура 1.3 Во Дијаметар за Продавница

DEN 861.92

Пристапност
Залиха

Лесен за Употреба : напојувањето е лесно и лесно за употреба Можете да користите влезен напон 90‑265 V насекаде. Може да се прилагоди произволно во рамките на 0‑18 V, а поставата и шејдерот може да се завршат. Чувствителен Контакт : педалата за храна од нерѓосувачки челик има чувствителен контакт и стабилен пренос на струја, што е погодно за уметникот за тетовирање да го контролира прекинувачот за напојување. Моќта е силна, иглата е извлечена непречено, а оштетувањето на кожата е намалена. Обложен И Засенчен : комплетот за машина за тетовирање може да биде обложен и засенчен во напонот од 6‑9 V. Под напонот ОД 8 V, брзината на пенкалото за тетовирање може 9000r/m. Издржлив : обвивката на пенкалото за тетовирање има материјал од алуминиумска легура и е издржлив и лесен. Рачката за тетовирање е designedономски дизајнирана за удобно држење. Професионален : комплетот за напојување со тетоважа има целосни и професионални алатки. Не е погоден само за почетници за вежбање и употреба, туку им помага и на почетниците брзо да ги подобрат своите вештини за тетовирање. Издржлив : школка од пенкало за тетовирање има материјал од алуминиумска легура и е издржлив и лесен. Рачката за тетовирање е designedономски дизајнирана за удобно држење. Обложен И Засенчен : комплетот за машина за тетовирање може да биде обложен и засенчен во напонот од 6‑9 V. Под напонот ОД 8 V, брзината на пенкалото за тетовирање може 9000r/m. Лесен за Употреба : напојувањето е лесно и лесно за употреба. Можете да користите влезен напон 90‑265 V насекаде. Може да се прилагоди произволно во рамките на 0‑18 V, а поставата и шејдерот може да се завршат. Чувствителен Контакт : педалата за храна од нерѓосувачки челик има чувствителен контакт и стабилен пренос на струја, што е погодно за уметникот за тетовирање да го контролира прекинувачот за напојување. Моќта е силна, иглата е извлечена непречено, а оштетувањето на кожата е намалена.

Параметри на производот

Item Type:
Tattoo Machine Pen Kit
Material:
Aluminum alloy, plastic, stainless steel, non woven
1. Tattoo pen:
Length (without needle):
Approx. 9cm / 3.5in
Diameter:
Approx.3.2cm / 1.3in
Needle out stroke:
Approx. 3.5mm / 0.1in
Needle:
Used for 99% tattoo cartridge needle on the market
Working voltage:
6-9V (voltage operation below 10V)
Speed:
8V 9000r/m±10%
Interface:
5.5 male head
2. Tattoo power:
Input voltage:
90-265V, 50-60HZ
System voltage:
0-18V
Input current:
0.5A Maximum)
Output current:
1.5A (Maximum)
Size:
Approx. 9.7 x 7 x 2.5cm / 3.8 x 2.8 x 1in
3. Tattoo pedal:
Cable length:
Approx. 1.4m / 4.6ft
Purpose:
Control the power switch
4. Tattoo Grip Covers:
Size:
Width:
Approx. 2.5cm / 0.98in
Length:
Approx. 2m / 6.6ft
Uses:
Winding the tattoo pen head, which has a non slip effect.
Tattoo needles are not included.:
How to Use:
Install the :
Слична стока