.

.

Професионален Потпирач За Раце За Тетовирање, Прилагодлив Држач За Потпирач За Нога За Висина За Рака За Тетоважа За Тетоважа Алатки За Убавина Тетоважа Држач За Р?

Професионален Потпирач За Раце За Тетовирање, Прилагодлив Држач За Потпирач За Нога За Висина За Рака За Тетоважа За Тетоважа Алатки За Убавина

DEN 2.00

Пристапност
Залиха

Материјал - висококвалитетен материјал за перница, мек и удобен за одмор на раката, раката, зглобот, рамото, ногата или стапалата Прилагодлива Брава на спојката со Високо Вртење за лесно прилагодување на висината, може да се прилагоди од 63 см на 95 см за да ја задоволи вашата потреба за тетоважа. Лесно за движење-перницата може да се прилагоди повеќе од 180 степен агол како што ви треба. Ова е потпирач за раце за тетоважа / перница за потпирач за нозе што ќе ја направи вашата тетоважа да работи поудобно и полесно. Голема тежина на оптоварување - издржливи метални биро нозе и цврста основа можат да поддржат доволно за луѓе со различна тежина. Апликација-Идеална За професионален салон за тетовирање или личен уметник за тетовирање. Ова е потпирач за раце за тетоважа / перница за потпирач за нозе што ќе ја направи вашата тетоважа да работи поудобно и полесно. Може да се прилагоди од 63 см на 95 см за да ја задоволи вашата потреба за тетоважа, а перницата може да се прилагоди под агол од повеќе од 180 степени според вашите потреби. Карактеристики : ова е потпирач за раце за тетоважа / перница за потпирач за нозе што ќе ја направи вашата тетоважа да работи поудобно и полесно. Висококвалитетен материјал за перница, мек и удобен за одмор на рацете или нозете.

Параметри на производот

Material:
Metal
Color:
Black
Adjustable Height:
63-95cm / 24.8-37.4inch
Cushion Size:
approx. 41 * 19 * 4cm / 16.1 * 7.5 * 1.6inch
Package Weight:
approx. 4.15kg
Package list:
 
1 x Cushion:
1 x Base:
2 x Handle:
1 x Pack Screws:
1 x Wrench:
1 x Fix Lock:
Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering. :
Слична стока