.

.

Aboofan женски капи omенски капи за печатење капа капа за бања симпатична капа за туширање капа за туширање за жени спа -домашна капаче за коса 6 парчиња деца капи деца к?

Aboofan женски капи omенски капи за печатење капа капа за бања симпатична капа за туширање капа за туширање за жени спа -домашна капаче за

DEN 2.33

Пристапност
Залиха

Со еластичен опсег, погоден за различен обем на главата, една големина одговара на повеќето луѓе Погодни за туширање и бањата, вашата коса добро или може да се примени за врзување на косата при составување, чистење на лицето, итн. Дизајнот на точката е симпатична и елегантна. Може да се склопи до многу мала големина, лесна, лесна за носење. Направено од квалитетен и издржлив материјал, ефикасно ја чувајте вашата коса да не се навлажни во туш. Со еластичен опсег, погоден за различен обем на главата, една големина одговара на повеќето луѓе. Погодни за туширање и бањата, вашата коса добро или може да се примени за врзување на косата при составување, чистење на лицето, итн. Дизајнот на точката е симпатична и елегантна. Може да се склопи до многу мала големина, лесна, лесна за носење. Направено од квалитетен и издржлив материјал, ефикасно ја чувајте вашата коса да не се навлажни во туш. Опис Дали сè уште сте изнервирани од влажната коса кога се истуширате? Овој симпатичен туш за точки е добар избор за вас. Одговара за туширање и бањата, или врзување на косата кога ја сочинувате, чистете лице, итн.

Параметри на производот

Слична стока