.

.

СПАПУР Диви Коњи Бомби за Капење: За Деца со 6 XL Бомби За Капење Со Изненадувачки Коњи Внатре, Изработени Од САД, Рачно Изработени, Природни бомби За Капење, идеја За ?

СПАПУР Диви Коњи Бомби за Капење: За Деца со 6 XL Бомби За Капење Со Изненадувачки Коњи Внатре, Изработени Од САД, Рачно Изработени, Природни

DEN 463.20

Пристапност
Залиха

6 XL Бомба За Капење Гази СО ДИВИ КОЊИ ИЗНЕНАДУВАЧКИ Гази ЗА КАПЕЊЕ-остварување На Сонот На Детето-Комплетот Подароци За Диви Коњи доаѓа со 6 Коњи и БЕСПЛАТЕН сапун во форма на срце ДЕЦАТА ќе ГИ САКААТ овие.Тие Газат и мал коњ е во секоја бомба за капење (со големина од околу еден инч). Комплетот за подароци вклучува 6 XL Бомба За Капење Гази, по 5 мл, со големина колку тениско топче, направено специјално за деца кои сакаат коњи. РАЧНО ИЗРАБОТЕНИ ВО САД Од Спа Чиста СО ЉУБОВ. ОВОЈ КОМПЛЕТ ЗА ПОДАРОЦИ содржи 6 прекрасни мириси, вклучувајќи Овесна Каша, Млеко и Мед, Лубеница, Манго, Диња Од Краставица, Праски, Цвет, Бобинки, Клементина, други мириси што сакаат деца. НАПРАВЕНИ СО ПРИРОДНИ И ОРГАНСКИ СОСТОЈКИ - нашите гази за капење ќе ја остават вашата кожа да се чувствува мека, хидрирана и навлажнета. Сите состојки СЕ БЕЗБЕДНИ ЗА ДЕЦА, Некои играчки "изненадувања" не се наменети За Деца под 3 години. 99-100% ПРИРОДНИ БОМБИ ЗА КАПЕЊЕ кои НЕМА да ЈА ОБОЈАТ ВАШАТА КАДА, ЗАБАВА ЗА деца од сите возрасти, Гаранција За Враќање На Парите. Диви КОЊИ - Изненадување - Спа Подарок Сет со 6 xl бомби за капење со КОЊ што се крие внатре.

Параметри на производот

Слична стока