.

.

минкиси 12 Парчиња Сатенски Турбан Со Широк обод За Мажи Сатенска Хауба За Мажи Сатенска Хауба За Деца Турбан Капа За Глава За Жени Практична Капа За Спиење Детска К?

минкиси 12 Парчиња Сатенски Турбан Со Широк обод За Мажи Сатенска Хауба За Мажи Сатенска Хауба За Деца Турбан Капа За Глава За Жени

DEN 462.24

Пристапност
Залиха

КАПАЧИЊА ЗА ТУШИРАЊЕ за ПОВЕЌЕКРАТНА УПОТРЕБА Еластичен дизајн и удобен за носење деца, давајќи им на вашите деца подобро искуство во користењето ДЕТСКА НОЌНА КАПА Фината изработка на нашите капачиња за капење ви обезбедува работен век и деликатни детали. Капа за ТУШИРАЊЕ Изработени од добро материјали и добра изработка, не се лесни за носење или кинење. ДЕТСКИ ЕЛАСТИЧНИ КАПАЧИЊА овој производ може да направи косата на вашето дете да изгледа свежа и привлечна следниот ден, едноставна и практична. САЛОН КАПА капа шапката за спиење е изработена од врвен и лесен материјал за да се чувствувате удобно и дише. КАПАЧИЊА ЗА ТУШИРАЊЕ за ПОВЕЌЕКРАТНА УПОТРЕБА Еластичен дизајн и удобен за носење деца, давајќи им на вашите деца подобро искуство во користењето. ДЕТСКА НОЌНА КАПА Фината изработка на нашите капачиња за капење ви обезбедува работен век и деликатни детали. Капа за ТУШИРАЊЕ Изработени од добро материјали и добра изработка, не се лесни за носење или кинење. ДЕТСКИ ЕЛАСТИЧНИ КАПАЧИЊА овој производ може да направи косата на вашето дете да изгледа свежа и привлечна следниот ден, едноставна и практична. САЛОН КАПА капа шапката за спиење е изработена од врвен и лесен материјал за да се чувствувате удобно и дише. Пакетот Вклучува 4 парчиња x 3 € Карактеристики На Капачињата За Спиење - оваа капа за коса за бања е удобна за допирање, дише, лесна, мазна и не ја бледне Капата за Нега на Коса. - Боја : како што е прикажано капа за спиење на бобинки-Материјал : Имитација на свила, Полиестерска Капа За Спиење-може да го заштити вашиот кревет од масло за коса или губење на косата, одржувајќи го креветот и перницата чиста И уредна Детска Капа за Туширање.

Параметри на производот

Слична стока