.

.

Фламинго Бомби Бања Бомби-Фламинго Бања Топки Смешни Розова Подароци За Девојки Фламинго Пријател Подароци За Жени Прилично Розова Бања Бомби Порибување Полнила ?

Фламинго Бомби Бања Бомби-Фламинго Бања Топки Смешни Розова Подароци За Девојки Фламинго Пријател Подароци За Жени Прилично

DEN 287.84

Пристапност
Залиха

ФЛАМИНГО БОМБИТЕ ЌЕ ВЕ СКОКОТКААТ РОЗОВО – ФЛАМИНГО го совладале она што го имаат малку видови-тие се и егзотични и убави, додека одржуваат глупава непријатност што носи кикоти Го доловивме чудото и каприцот на овие прекрасни суштества во нашите луксузни Бомби За Капење Фламинго, што го прави уникатно забавен подарок за пријателите и семејството. РОЗОВА НОГА НАГОРЕ НА ДРУГИ БОМБИ ЗА КАПЕЊЕ-Секое пакување Бомби За Капење фламинго вклучува две големи, брилијантни розови топчиња за капење кои прекрасно се подмладуваат. Забавата ја исполнува релаксацијата со диво волшебниот мирис и шармот На Бомбите Фламинго!. ПРЕМИУМ БОМБИ ЗА КАПЕЊЕ НАПРАВЕНИ во САД – Фенси Бомби За Капење Фламинго се рачно изработени во САД со висококвалитетни состојки. Бидејќи секоја луксузна бомба за капење е рачно изработена и уникатна, боите и дезените може да варираат од сликите на екранот. ПРЕКРАСЕН ПОДАРОК ЗА ДЕВОЈЧИЊА од СИТЕ ВОЗРАСТИ – Без разлика дали имаат 13 или 35 години, дамите сакаат да се чувствуваат разгалено. Нашите премиум бомби за капење доаѓаат во забавно пакување со фламинго со прикраден поглед на светло розевите топчиња за капење внатре. СИМПАТИЧЕН ПОДАРОК ЗА ФЛАМИНГО за СЕКОЈА ПРИГОДА : Бомбите За Капење Фламинго се симпатичен додаток на добрите чанти за роденденска забава на девојчињата, подароци за роденден, кутии За Божиќни чорапи или пакети за нега. Тие се исто така забавен избор за Денот на Мајката, Денот на Вљубените, Тајните подароци На Дедо Мраз или идеите за подароци За бели Слонови. Фламинго Бомби Бомби Бања Фламинго се величествено непријатно и прекрасно забавно, сите завиткани во едно волшебно суштество. Ја собравме вистинската суштина на овој фантастичен ѕвер во нашите Бомби Со Фламинго.

Параметри на производот

Слична стока