.

.

MQShuhenmy Супер мек ексфолирачки бања мит-не'рзен на кожата, ексфолирачки сунѓер, ексфолирачки мит, супер мек ексфолирачки сунѓер за бања, магичен ексфолирачки бања ми?

MQShuhenmy Супер мек ексфолирачки бања мит-не'рзен на кожата, ексфолирачки сунѓер, ексфолирачки мит, супер мек ексфолирачки сунѓер за бања,

DEN 3.33

Пристапност
Залиха

Супер мека ексфолирачка бања Мит : Нашите митници за туширање ви ја даваат најмилната кожа досега Кога го користите 2-4 пати месечно, тоа ќе ја направи вашата кожа мазна и ќе промовира циркулација на крвта. Супер мек ексфолирачки сунѓер за бања : Двокреветниот ексфолирачки туш крпи МИТТ може да ви помогне да ги отстраните нечистотиите, маснотиите и нечистотиите од целото тело, да ја направите вашата кожа мека и сјајна, погодна за чистење на рацете, нозете, градите и грбот. Како да користите : Пред да започнете да го користите Magic Bath Mitt, натопете го вашето тело и мит и проверете дали е целосно влажно. Не ставајте сапун. Потоа, извртете ја целата вода од мит ​​и тријте го телото со одреден притисок. Одете нагоре и надолу и од страна на една страна. Исто така, не користете го ова на лицето. Двострана нараквици за сунѓер за бања : Надградени распрскувачки нараквици, исчистени кутикули, мртва кожа, сунѓерски влакна нежно масирајте ја кожата за да ги отстраните нечистотиите и да ги користите со вашиот омилен гел, миење на телото или шампон дома. Хуманизиран дизајн : Умен дизајн на кука, сув во време, чиста и хигиенска, не грижете се за ексфолирачките нараквици да се навлажни и миризнуваат по тушот, можете да висат ексфолирачки нараквици по употреба за да ги направите да се исушат побрзо и полесно за употреба. Како да се користи : 1. Бања за 5-10 минути за да ја омекне нечистотијата и проверете дали е целосно влажна.

Параметри на производот

Name:
Super Soft Exfoliating Bath Mitt
Material:
PVA
Color:
Yellow, Blue, Green, Pink
Size:
13.5*19.5cm/5.31*7.67 Inches
Package Included:
2/4PCS * Super Soft Exfoliating Bath Mitt:
Note:
1. Actual fabric colors may be slightly different from online colors due to different computer display and light brightness.:
2. Please allow 1-3cm differs due to manual measurement, thanks (1 cm=0.39 inch,1 inch=2.54 cm):
3. If you encounter any problems when buying and using our products, please contact us in time, we will serve you 24 hours. :
Слична стока