.

.

Капсули за дезодоранси холибана 2 парчиња Топчиња Апчиња За Дезодорирање На Чевли Природен Елиминатор На Мирис Форма На Капсула Воздух Свежо Средство За Сушење па?

Капсули за дезодоранси холибана 2 парчиња Топчиња Апчиња За Дезодорирање На Чевли Природен Елиминатор На Мирис Форма На Капсула Воздух Свежо

DEN 1.00

Пристапност
Залиха

топки за дезодорирање на чевлиМала големина, ќе го носите лесно, не зазема простор. патики топки мирис елиминатор.Направено со премиум материјали, може да се користи многу пати. десикант за патики.Пластичен материјал, здравје и заштита на животната средина, отпорен на корозија и издржлив, безбеден. гардероба десикант.Одржувајте свежа, сува и без мирис ситуација за чевли, плакар или фиока. антиперспирант за чевли.Апсорбирајте ја водата во чевлите, отстранете го изворот на мирис, практичен и корисен. топки за дезодорирање на чевли.Мала големина, ќе го носите лесно, не зазема простор. патики топки мирис елиминатор.Направено со премиум материјали, може да се користи многу пати. десикант за патики.Пластичен материјал, здравје и заштита на животната средина, отпорен на корозија и издржлив, безбеден. гардероба десикант.Одржувајте свежа, сува и без мирис ситуација за чевли, плакар или фиока.

Параметри на производот

Слична стока