.

.

Микроблејдинг Пигмент Мастило За Веѓи, Чиста Боја Подобро Задржување На Бојата Мастило За Тетоважа На Веѓи Брзо Запечатување во Боја 3 парчиња За Продавница За Тет?

Микроблејдинг Пигмент Мастило За Веѓи, Чиста Боја Подобро Задржување На Бојата Мастило За Тетоважа На Веѓи Брзо Запечатување во

DEN 0.33

Пристапност
Залиха

Долготрајно Задржување На Бојата : Рамномерно и стабилна боја, тетоважата на веѓите може да се задржи долго време и нема лесно да исчезне, пигментот за вежбање има подобро задржување на бојата Брзо боење : Мал молекуларен пигмент, фин пигмент, чиста боја, лесно може да се обои. Ефектот на тетовирањето со микроблејдинг е подобар, а линиите се поизразени. Запечатено Складирање : за да се обезбеди пигменти материјал нема да се влоши, анти истекување, лесно складирање. Шише со 8мл нето содржина е мало и преносливо и лесно за носење. Нема Оштетување На Кожата : Состојките се безбедни и не содржат штетни материи како што се тешките метали. Нема да ја направи кожата алергична, безбедна за употреба. 3 Комплет Мастило Во Боја : Црно кафеава, светло-кафеава, темно кафеава, може да се меша и усогласува, за различни тонови на кожата, вклучително и редовно мастило за микроблејдинг, погодно за вежбање за почетници. Брзо боење : Мал молекуларен пигмент, фин пигмент, чиста боја, лесно може да се обои. Ефектот на тетовирањето со микроблејдинг е подобар, а линиите се поизразени. Долготрајно Задржување На Бојата : Рамномерно и стабилна боја, тетоважата на веѓите може да се задржи долго време и нема лесно да исчезне, пигментот за вежбање има подобро задржување на бојата. 3 Комплет Мастило Во Боја : Црно кафеава, светло-кафеава, темно кафеава, може да се меша и усогласува, за различни тонови на кожата, вклучително и редовно мастило за микроблејдинг, погодно за вежбање за почетници. Запечатено Складирање : за да се обезбеди пигменти материјал нема да се влоши, анти истекување, лесно складирање.

Параметри на производот

Item Type:
Microblading Brow Tattoo Ink
Material:
Liquid
Product Net Content:
8ml/ bottle, 3 bottles
Color:
1 x Black Brown, 1 x Light Brown, 1 x Dark Brown
Features:
Fast colored, not fade, good color retention, bright color, rich, practical more assured.
Application:
Real People eyebrow tattooing, eyebrow tattooing beginners practice use, semi permanent tattoo training institutions teaching use.
Package List:
3 xMicroblading Brow Tattoo Ink:
Слична стока