.

.

V Грижи премногу ПС5 Стенд за ладење со станица за полнење вертикална 2 во 1 за конзола PS5 и PlayStation 5 Дигитално издание, пристаниште за полнење со полнач за полначи со д?

V Грижи премногу ПС5 Стенд за ладење со станица за полнење вертикална 2 во 1 за конзола PS5 и PlayStation 5 Дигитално издание, пристаниште

DEN 683.20

Пристапност
Залиха

Вертикално полнење за полнење со вентилатор за ладење за Play Station 5 2 во 1 за PS5 конзола и Play Station 5 Дигитално издание, пристаниште за полнење на станица со двоен контролер. Дизајн за PS5 Digital Edition & Ultra HD конзола за игри. Вклучени 3 PCS USB -центри за проширување на USB -функцијата, лесна за употреба. Вклучени две пристаништа за полнење, кои можат да наплатат два контролори PS5 во исто време. Со индикатор за полнење светло за контролорот PS5, црвено светло при полнење и зелено светло по целосно полнење. Вклучени двајца вентилатори за ладење, 3000rpm, со копче за напојување, може брзо и ефикасно да ја загреат конзолата за игри PS5. Вертикално полнење за полнење со вентилатор за ладење за Play Station 5. 2 во 1 за PS5 конзола и Play Station 5 Дигитално издание, пристаниште за полнење на станица со двоен контролер. Дизајн за PS5 Digital Edition & Ultra HD конзола за игри.

Параметри на производот

Слична стока