.

.

Држач за хартија за хартија за зачини за зачини и повеќенаменска полица, организатор за складирање на wallидови за кујнски чајната кујна гаража бања, држач за тоалет?

Држач за хартија за хартија за зачини за зачини и повеќенаменска полица, организатор за складирање на wallидови за кујнски чајната кујна гаража

DEN 1.33

Пристапност
Залиха

【2 во 1 држач за хартиени крпи со полица】 Мултифункционалното решетка за складирање е дизајниран како закачалка за хартиени крпи и зачини за зачини, како и за кујните и за бањите Држачот на кујната на хартијата усвојува комбиниран дизајн, можете да ја отстраните куката за хартиена крпа и да го користите производот како корпа за полици, погоден за најразличен распоред на кујната. 【Широки апликации】 Овој држач за хартиени пешкири со полица е одличен начин да додадете простор за складирање каде што ви треба. Совршен за кујна, бања, тоалет, тоалет, перална, просторија за комунални услуги, гаража, занаетчиски простории и многу повеќе. 【Издржлив материјал да трае повеќе години】 100% премиум одделение SUS304 не'рѓосувачки челик, 'рѓа и отпорен на корозија. Сребрената боја е еколошки, модерен и елегантен метален изглед. 【Две опции за инсталација】 Можете да ја користите силната подлога за лепило за лепак и да ја залепите на wallидот без дупчење. Вклучен е и комплетен комплет за хардвер, лесен за инсталирање на wallидот. 【Размислена големина】 Мерки 12,75 "x 5,4" x 6 ". Пакетот вклучува држач за хартија од 1 x wallид, 45-дневна гаранција за враќање на парите, гаранција без 18 месеци и пријателска услуга за клиенти. 【2 во 1 хартија Држач за пешкири со полица】 Мултифункционалниот решетка за складирање е дизајниран како закачалка за хартиени крпи и зачини за зачини, како и за кујни и за бањи. Држачот на кујната на кујната усвојува комбиниран дизајн, можете да ја отстраните куката за хартиена крпа и да го користите производот Како корпа за полици, погоден за најразлични распоред на кујната. 【Широки апликации】 Овој држач за хартиени крпи со полица е одличен начин да додадете простор за складирање каде што ви треба. Совршен за кујна, бања, тоалет, тоалет, просторија за перење, алатка за алатка Соба, гаража, занаетчиски простории и повеќе.

Параметри на производот

Слична стока