.

.

6 парчиња 5,5 инчи кружни ленти за лабава, златен не'рѓосувачки челик, за сервирање на фиоки за чување на пешкири чинија чај овошје фиоки за козметика за накит за наки?

6 парчиња 5,5 инчи кружни ленти за лабава, златен не'рѓосувачки челик, за сервирање на фиоки за чување на пешкири чинија чај овошје фиоки

DEN 2.33

Пристапност
Залиха

Материјал : Издржлив нерѓосувачки челик, рабовите и аглите на фиоката се тркалезни и мазни без стружење Големина : Дијаметар од 14 см / 5,5 инчи, секоја лента тежи 90 грама. Боја : Светло злато. Предност : Висока јачина, анти-кара и употреба подолго од пластичното трик. Широко користена : трпезариска маса, кујна, суета за бања, countertop и други места. Материјал : Издржлив нерѓосувачки челик, рабовите и аглите на фиоката се тркалезни и мазни без стружење. Големина : Дијаметар од 14 см / 5,5 инчи, секоја лента тежи 90 грама. Боја : Светло злато. Предност : Висока јачина, анти-кара и употреба подолго од пластичното трик. Широко користена : трпезариска маса, кујна, суета за бања, countertop и други места. 6 компјутери 5,5 инчи кружни ленти за лавче, златен не'рѓосувачки челик, за сервирање на фиоки за чување пешкир чинија чај овошни ленти козметика за накит за накит декоративно сад за складирање.

Параметри на производот

Слична стока