.

.

FDIT 2 слој кујна за сезонски кутии за лесни кутии од не'рѓосувачки челик, монтиран без никакви удирање ротирачки фиока за сол шеќер MSG и повеќе кујнски складишта и орг

FDIT 2 слој кујна за сезонски кутии за лесни кутии од не'рѓосувачки челик, монтиран без никакви удирање ротирачки фиока за сол

DEN 1.00

Пристапност
Залиха

[Нема потреба да се перфорира] Дизајнот не е перфориран и може да се залепи, што е погодно за нас да се инсталира во кујната [Нема потреба да се перфорира] Дизајнот не е перфориран и може да се залепи, што е погодно за нас да се инсталира во кујната. [Лесен за употреба] Лесен за употреба, секоја кутија за зачини е опремена со мала лажица за да се избегне чуден мирис. [Дизајн поставен на wallидови] Дизајн на wallидови, бесплатно складирање, мала големина и голем капацитет. [Може да избегне нечистотија да влезе] Капакот на ротирачкото поле за зачинување е дизајниран со капак за да се избегне влегување на нечистотија. [ABS материјал] изработен од ABS материјал, тој е здрав, може да се користи долго време и може да се користи за разни зачини. [Нема потреба да се перфорира] Дизајнот не е перфориран и може да се залепи, што е погодно за нас да се инсталира во кујната. [Нема потреба да се перфорира] Дизајнот не е перфориран и може да се залепи, што е погодно за нас да се инсталира во кујната. [Лесен за употреба] Лесен за употреба, секоја кутија за зачини е опремена со мала лажица за да се избегне чуден мирис. [Дизајн поставен на wallидови] Дизајн на wallидови, бесплатно складирање, мала големина и голем капацитет. [Може да избегне нечистотија да влезе] Капакот на ротирачкото поле за зачинување е дизајниран со капак за да се избегне влегување на нечистотија.

Параметри на производот

Item Type:
Spice Rack
material:
ABS+Stainless Steel Pipe
Weight:
Approx. 347-350g/12.2-12.3oz
Features:
ABS+Stainless steel tube, wall-mounted design, no nails and no drilling, with a small spoon, rotatable. Seasonings such as salt and monosodium glutamate can be placed.
Package List:
1 x Seasoning Rack 2 x Small Spoon :
2 x Wall Stickers :
Note:
1. Please allow 12cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :
Слична стока