.

.

Mobestech Pot Spove Ring Rack STAC, заграда за готвење за држач за употреба на кујнски штандови прилично железни полици, држачи за кафе, поддржуваат стојат мали редуктори за гас, у?

Mobestech Pot Spove Ring Rack STAC, заграда за готвење за држач за употреба на кујнски штандови прилично железни полици, држачи за кафе,

DEN 1.33

Пристапност
Залиха

Држач за леано железо Pan- специјална површина со ефект на лизгање; ви дава подобро искуство Редуктор на прстенот за гас-направете мал сад за готвење на шпоретот на гас брзо и лесно. Работи со различни големини на саксии/тави со тркалезна/размачкана основа, вок на дното. Носител на садови за млеко за готвење- фино изработка : редовна круг, фино изработка, со право можете да поставите тенџере на тоа непречено, добар партнер на Мока тенџере. Стенд на леано железо Вок- добра анти-лизгање, не е лесна за деформација, солиден и не Rust, анти-оксидација, трајно; Решетка за шпорет на гас- Квалитетен материјал : Посебна гасна полица за гасови, изработена од железо и облечен, можете да уживате во забавата да направите мока дома. Држач за леано железо Pan- специјална површина со ефект на лизгање; ви дава подобро искуство. Редуктор на прстенот за гас-направете мал сад за готвење на шпоретот на гас брзо и лесно. Работи со различни големини на саксии/тави со тркалезна/размачкана основа, вок на дното. Носител на садови за млеко за готвење- фино изработка : редовна круг, фино изработка, со право можете да поставите тенџере на тоа непречено, добар партнер на Мока тенџере. Стенд на леано железо Вок- добра анти-лизгање, не е лесна за деформација, солиден и не Rust, анти-оксидација, трајно; Решетка за шпорет на гас- Квалитетен материјал : Посебна гасна полица за гасови, изработена од железо и облечен, можете да уживате во забавата да направите мока дома. Список на пакети 4 x Карактеристики на шпоретите на гас- Боја : сребрена, црна. - Направете мал сад за готвење на шпоретот на гас брзо и лесно. Работи со различни големини на саксии/ тави со тркалезна/ размачкана основа, вок на дното.

Параметри на производот

Слична стока