.

.

10 Унца Рамекинс За Еднократна Употреба, 100 Квадратни Чаши За Еднократна Употреба Creme Brulee-Безбедни За Рерна, За Десерти, Фстаци Зелени Алуминиумски Чаши За Печење За ?

10 Унца Рамекинс За Еднократна Употреба, 100 Квадратни Чаши За Еднократна Употреба Creme Brulee-Безбедни За Рерна, За Десерти, Фстаци Зелени Алуминиумски

DEN 1788.48

Пристапност
Залиха

АЛУМИНИУМСКА КОНСТРУКЦИЈА : Изработени од премиум алуминиум, овие чаши за печење се природно безбедни за замрзнување, безбедни за рерна до 500 F И целосно се рециклираат Одлично како опција за еднократна употреба или еднократна употреба!. СТИЛСКИ ЗЕЛЕН ФИНИШ : Со зелена завршница од ф ' стаци, овие квадратни чаши за печење го облекуваат изгледот на вашите задоволства и создаваат модерна презентација на десерт. ДОСТАПНИ КАПАЦИ : Координирајте ги овие чаши за печење за повеќекратна употреба со нивните пластични рамни или куполни капаци за лесно печење, украсување и сервирање десерти во еден сад. Капаците се достапни и се продаваат одделно. ОДЛИЧНО ЗА ЗАБАВИ, СПЕЦИЈАЛНИ НАСТАНИ и МНОГУ ПОВЕЌЕ : овие зелени чаши за печење се идеални за сервирање вкусни фланс, слатки крем брули, мини суфли и многу повеќе за секоја посебна пригода. ОДЛИЧНО ЗА ЗАБАВИ, СПЕЦИЈАЛНИ НАСТАНИ и МНОГУ ПОВЕЌЕ : овие зелени чаши за печење се идеални за сервирање вкусни фланс, слатки крем брули, мини суфли и многу повеќе за секоја посебна пригода.

Параметри на производот

Слична стока