.

.

Veemoon Home Storage Rack Wallид Полици за складирање Полици за складирање на кујни за складирање wallид инсталирајте го држачот за складирање на wallидот, држач Гроздобер кафеави ?

Veemoon Home Storage Rack Wallид Полици за складирање Полици за складирање на кујни за складирање wallид инсталирајте го држачот за складирање

DEN 1336.00

Пристапност
Залиха

Rackид поставена решетка- преносна и пратичка решетка за да ве задржи четка за заби, чаши, книга, безбедно и суво на wallидот Рак за складирање на домови- Тешка структура и не е лесна за деформација. Полици поставени со wallидови за складирање- Заштеда на простор и не е лесно да се 'рѓа и паѓа. Полици за складирање во кујна- Задебели дрвена табла за стабилни предмети носат. Rackид инсталирајте ја решетката-изработена од трајни материјали со голема јачина, кои гарантираат дека овој држач трае за наредните години. Пакетот вклучува 1 x Rackgoods Rackgoods Information Wall Mound Rack - Заштеда на простор и не е лесен за 'рѓа и паѓање. Монтирана дрвена решетка за употреба на домашно складирање. Домашни карактеристики на решетката за складирање - Боја : Браун.Кичен полици за складирање - изработени од трајни материјали со голема јачина, кои обезбедуваат дека овој држач трае со години на зачувување.

Параметри на производот

Слична стока