.

.

Паудин Клејвер нож, ултра остар месо од месо 7 инчи, високо јаглерод не'рѓосувачки челик месар нож со фалсификувана сечило и дрвена рачка, тешки кинески чистач за се?

Паудин Клејвер нож, ултра остар месо од месо 7 инчи, високо јаглерод не'рѓосувачки челик месар нож со фалсификувана сечило и дрвена рачка,

DEN 2.33

Пристапност
Залиха

[Повеќенаменски нож за расчистување] Клејвер е идеална алатка за десетирање на исечоци, резба на подебело месо или тешки состојки Нашите класични 7 "расчистувачи исто така се погодни за дневни задачи во кујната, како што се сецкаат, уништуваат, исекуваат, деконизираат, сечење месо, зеленчук и овошје и израмнување на лук. Може да се пофали цврстина на Роквел од 56+, што обезбедува сечилото посилно и издржливо, обезбедува долготрајна острина и задржување на работ. Отпорен на 'рѓа и корозија, лесен за ревликација и одржување. Острини од занаетчии со дебелина од 2,3 мм, v-облик на v има агол од 16 ° од секоја страна. Екстремно остриот раб може да се пресече низ 'рскавицата и цели кокошки брзо, додека широкото и малку заоблен сечило сечење на голем зеленчук рамномерно, како што е тиква and root vegetables. [Ergonomic Wooden Handle] The ergonomic design allows the Chinese kitchen knife flexible to maneuver, reduces slicing resistance, no fatigue even after prolonged use.

Параметри на производот

Слична стока