.

.

VTOSEN SPICE RACK, мултифункционална wallидна полица, wallид монтиран за складирање на бања со кука, за канцеларија за кујна за бања, црна

VTOSEN SPICE RACK, мултифункционална wallидна полица, wallид монтиран за складирање на бања со кука, за канцеларија за кујна за бања,

DEN 371.04

Пристапност
Залиха

Широко примена : решетката поставена со wallидови е погодна за разни видови на надземни складирање, инсталирање во кујна, јадење област, бања, студија, канцеларија Мултифункционален : Организаторот за зачини може да се користи за чување на зачини, мирудии, мали тегли, чајни торби, есенцијални масла, занаетчиски материјали, гаџети и сите други мали парчиња. Вселенски алуминиумски материјал : Нашата полица за шише за зачини усвојува врвен простор алуминиумски материјал, кој е здрав и издржлив, не е лесен за 'рѓа и кршење, можете да ја користите оваа полица долго време. Лесно за инсталирање : Решетката за складирање ги содржи сите завртки за монтирање и фиксирање, усвојувајќи инсталација на удирање, што е поцврсто и побезбедно, може да се користи со доверба. Ефикасен заштедувач на вселената : решетката за монтирање на batroomид има силен капацитет на лежиште за да ви овозможи да поставите повеќе предмети, да го елиминира нередот, да го ослободува просторот на кабинетот и да заштити од гребнатини. Широко примена : решетката поставена со wallидови е погодна за разни видови на надземни складирање, инсталирање во кујна, јадење област, бања, студија, канцеларија. Мултифункционален : Организаторот за зачини може да се користи за чување на зачини, мирудии, мали тегли, чајни торби, есенцијални масла, занаетчиски материјали, гаџети и сите други мали парчиња. Вселенски алуминиумски материјал : Нашата полица за шише за зачини усвојува врвен простор алуминиумски материјал, кој е здрав и издржлив, не е лесен за 'рѓа и кршење, можете да ја користите оваа полица долго време. Лесно за инсталирање : Решетката за складирање ги содржи сите завртки за монтирање и фиксирање, усвојувајќи инсталација на удирање, што е поцврсто и побезбедно, може да се користи со доверба. Ефикасен заштедувач на вселената : решетката за монтирање на batroomид има силен капацитет на лежиште за да ви овозможи да поставите повеќе предмети, да го елиминира нередот, да го ослободува просторот на кабинетот и да заштити од гребнатини.

Параметри на производот

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Storage Rack
Material:
Space Aluminum
Color:
As shown in the picture
Single Layer Size:
Approx. 50x12.5x4cm/19.7x4.9x1.6in
Style:
Modern and simple
Installation Method:
Punch installation
Application:
Makeup storage, kitchen storage, bedroom storage, bathroom storage, flower shelf storage
Package List:
1 x Storage Rack 1 x Bag of Screw(2 x Screw, 2 x Expansion Screw, 2 x Metal Washer, 2 x Decorative Cover)or1 x Storage Rack 1 x Towel Bar1 x Bag of Screw(2 x Screw, 2 x Expansion Screw, 2 x Metal Washer, 2 x Decorative Cover)or1 x Storage Rack 1 x Towel Bar5 x Hook1 x Bag of Screw(2 x Screw, 2 x Expansion Screw, 2 x Metal Washer, 2 x Decorative Cover)
Note:
1. Please allow 1‑2in error due to manual measurement. Thanks for your understanding.2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.
Слична стока