.

.

100 парчиња столче од трска прстени од сребрена салфетка прстени со држач за затворање на пластична дијамантска мрежа за лента за лента за лента за свадбени годишни?

100 парчиња столче од трска прстени од сребрена салфетка прстени со држач за затворање на пластична дијамантска мрежа за лента за лента за

DEN 1.67

Пристапност
Залиха

【Пластичен и ринестов материјал】-Нашите прстени со држачи за пенливи кристали од салфетка имаат 8 реда симулиран дијамант Лентата за завиткување на решетката е ширина околу 1,5 инчи и долга 5 инчи. Доволно долго за да ја завитка целата салфетка за маса. 【Убава и елегантна】-Секој вештачки дијамант изгледа како вистински вистински rhinestones/кристали во лента со дијамантска мрежа. Совршено за употреба како прстен за салфетка или држач за лакови со торбички. You can also use it to wrap bouquet, glass bottle, candle holders, cake stands, gifts, arts and crafts, etc. 【SPECIALLY DESIGNED】Nice looking rhinestone ribbon is widely used for dinner parties, weddings, birthday, baby shower, Прослава на годишнината, банкети, угостителство и какви било други специјални настани. Прекрасна декорација на маса и снабдување со украсување на забави. Овие прстени со салфетка се особено погодни за Божиќна вечера и вечера на в Valentубените. Вашето семејство и lубовник ќе му се восхитуваат на вашиот елегантен стил !!. 【Со дизајн на магична лента】-лентата за завиткување на дијаманти е многу погодно да се држи за употреба или расклопување за складирање. Флексибилен, издржлив и еднократно. Добро изработка и лесно може да се поправи, може да се однесува на кое било место што сакате да го украсите. Убава и елегантна. 【2 Достапни бои】-Сребрена и злато. 2 Факултативни количини : 50 парчиња и 100 парчиња. Бојата на прстенот со салфетка може совршено да одговара на различни поставки и додатоци за табели. Blе блесне брилијантно под светлината. Совршен за употреба како прстен за салфетка или столче прстен во свадбена забава, забава за годишнина, Божиќна забава итн. 【Пластичен и ринстонски материјал】-Нашите прстени за држачи на салфетки за пенливи кристали имаат 8 реда симулиран дијамант. Лентата за завиткување на решетката е ширина околу 1,5 инчи и долга 5 инчи. Доволно долго за да ја завитка целата салфетка за маса. 【Убава и елегантна】-Секој вештачки дијамант изгледа како вистински вистински rhinestones/кристали во лента со дијамантска мрежа. Совршено за употреба како прстен за салфетка или држач за лакови со торбички. You can also use it to wrap bouquet, glass bottle, candle holders, cake stands, gifts, arts and crafts, etc. 【SPECIALLY DESIGNED】Nice looking rhinestone ribbon is widely used for dinner parties, weddings, birthday, baby shower, Прослава на годишнината, банкети, угостителство и какви било други специјални настани. Прекрасна декорација на маса и снабдување со украсување на забави. Овие прстени со салфетка се особено погодни за Божиќна вечера и вечера на в Valentубените. Вашето семејство и lубовник ќе му се восхитуваат на вашиот елегантен стил !!.

Параметри на производот

Condition:
100% Brand New and High Quality
Material:
Plastic and Rhinestone
Color:
Gold, Silver(Optional)
Size:
Approx. 12.7 x 3.9cm / 5 x 1.5inch
Weight:
Approx. 150g(50pcs/pack), 285g (100pcs/pack)
Package Includes:
1 Pack(50pcs / 100pcs Optional) Napkin Rings:
Please Note:
1. Please allow 1-3 mm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :
Слична стока