.

.

Yarnow 1pc уво фиока гроздобер плочи храна фиоки декоративни ленти дрвени чинија дрво сервирање чинија чаша чаша чаша послужавник декоративен дрвен сад за чување табе?

Yarnow 1pc уво фиока гроздобер плочи храна фиоки декоративни ленти дрвени чинија дрво сервирање чинија чаша чаша чаша послужавник

DEN 1.00

Пристапност
Залиха

Дрвена послужавник за сервирање- Тоа е практичен подарок за семејство, пријатели и loversубовници за време на празникот Плоча за закуска- не само разноврсна лента за храна и котел, туку и исклучителен украс за таблети. Суво овошје- избор на материјали, доволно издржлив за временска услуга. Snack Platter- Погоден за сите видови тесто, колачи, бисквити и десерти. Појадок сад за леб- Совршен за Божиќ, Денот на благодарноста, свадби, забави, роденден или други настани. Дрвена послужавник за сервирање- Тоа е практичен подарок за семејство, пријатели и loversубовници за време на празникот. Плоча за закуска- не само разноврсна лента за храна и котел, туку и исклучителен украс за таблети. Суво овошје- избор на материјали, доволно издржлив за временска услуга. Snack Platter- Погоден за сите видови тесто, колачи, бисквити и десерти. Појадок сад за леб- Совршен за Божиќ, Денот на благодарноста, свадби, забави, роденден или други настани. Пакетот вклучува 1 x Карактеристики на послужавник за сервисирање -големина : околу 33.04x1 плоча за сервирање на суши. -Материјал : Трења за складирање на храна за дрво -боја : лента за сервирање на закуска од каки -не само разноврсна лента за храна и котел, туку и исклучителен фиока за складирање на таблети.

Параметри на производот

Слична стока