.

.

Свомоли Организатор На Решетката За Зачини со 36 Празни Квадратни Тегли За Зачини, 396 Етикети За Зачини Со Маркер За Креда И Комплетен Сет За Инка, За Работна Површин?

Свомоли Организатор На Решетката За Зачини со 36 Празни Квадратни Тегли За Зачини, 396 Етикети За Зачини Со Маркер За Креда И Комплетен

DEN 0.33

Пристапност
Залиха

Оригинална решетка за зачини со 36 стаклени шишиња за зачини се подготвени за вашите омилени зачини! За Работна Површина, Кабинет или Монтиран Ѕид Вклучен хардвер за монтирање. Уживајте во 396 етикети за зачини и маркер за креда за лесна организација. 340 етикети се препечатени, 56 етикети се празни и можете да ги направите вашите етикети со маркер за креда. Инката специјално дизајнирана за зачини го олеснува додавањето нови зачини во вашите тегли за зачини. Големина на решетката за зачини : 16,5 "Л х 4,7" В х 12,6 "Ч, големина На Тегли За Зачини : 1,8" В х 4,1 " Ч, 4 МЛ. Висококвалитетен Материјал : Нашата решетка за зачини е изработена од висококвалитетен легиран челик, цврст и стабилен. Површината на лавиците за зачини се третира со електростатско прскање во прав. Квадратни тегли за зачини се направени од трајно стакло без олово и без БПА.

Параметри на производот

Слична стока