.

.

ZSEDP кујнски сад за складирање на кујнски садови склопувачки мијалник за миење садови за миење садови за сушење решетката за миење садови за миење садови

ZSEDP кујнски сад за складирање на кујнски садови склопувачки мијалник за миење садови за миење садови за сушење решетката за миење

DEN 1.00

Пристапност
Залиха

Производот е мултифункционален држач за садови и стапчиња за стапчиња, кој лесно може да ги исцеди водните ознаки на садовите и се користи за поставување садови, чинии и стапчиња за јадење, итн, Што е погодно и практично. Во однос на дизајнот, слој по слој за да се спречи паѓање, добар обвивка, низок центар и стабилно складирање на садови. Производот е дизајниран со два слоја. Горниот слој може да се користи за исцедените садови, долниот слој може да се користи за свежо измиените садови за одводната вода, а дното е поставено и на фиоката за да се зачува капењето за време на процесот на одвод. Дамките во вода можат да ја одржат кујната чиста без да се течат дамки од вода. Ова е многу практична и решетка за сушење на садови со голем капацитет. Производот е мултифункционален држач за садови и четкички, кој лесно може да ги исцеди водните ознаки на садовите и се користи за поставување садови, чинии и стапчиња за јадење, итн., Што е погодно и практично. Во смисла на дизајн, слој по слој до Спречете паѓање, добар обвивка, низок центар и стабилно складирање на садови.

Параметри на производот

Слична стока