.

.

Huangxing - Сет од 6 сол и пипер зачини Шајкер кутија, пластична кутија за зачинување за складирање на кујнски лек, со основно двојно отворено капакот за складирање на са?

Huangxing - Сет од 6 сол и пипер зачини Шајкер кутија, пластична кутија за зачинување за складирање на кујнски лек, со основно двојно отворено

DEN 0.33

Пристапност
Залиха

Висококвалитетен материјал : Зачинот кутија е изработена од PS + PP материјал, кој е безбеден, издржлив, еколошки и анти-кавга 6 сетови : Зачини кутии Сетот за зачини е составен од 6 прегради, што е погодно за складирање на различни зачини. Една кутија содржи еден вкус за да се спречи мешање на зачини. Транспарентно : Транспарентно тело на шише, чисто на прв поглед, со различни усти од двете страни, двонасочно отворање на горниот капак на капакот, лесен за употреба, може да задоволи различни потреби. Запечатување : Групацијата за зачини ја одржува зачинот свеж и нема чуден мирис. Секој контејнер за складирање со капак може да користи посебна лажица за да спречи влегување во прашина од зачини или друга нечистотија. Мулти-намена : Може да се користи не само за зачини, зачини, туку и за резервоари за складирање, совршени за складирање сол, бибер, шеќер, ѓумбир, цимет, босилек, лук, итн. на PS + PP материјал, кој е безбеден, издржлив, еколошки и анти-кавга. 6 сетови : Зачини кутии Сетот за зачини е составен од 6 прегради, што е погодно за складирање на различни зачини. Една кутија содржи еден вкус за да се спречи мешање на зачини. Транспарентно : Транспарентно тело на шише, чисто на прв поглед, со различни усти од двете страни, двонасочно отворање на горниот капак на капакот, лесен за употреба, може да задоволи различни потреби.

Параметри на производот

Material:
PP + PS
Color:
Coffee
Overall size:
16.5 * 6.5 * 10.5cm / 6.5 * 2.56 * 4.14
Single size:
10.2 * 5.5 * 2.5cm / 4.02 * 2.17 * 0.99
Packing:
Box packing
Package Includes:
1 X Seasoning box (6 pcs) :
Слична стока