.

.

Bestonzon 3 парчиња зачинети полици со тегли кујнски оставата, чајната кујна, монтирана или шкаф за складирање на решетки, бесплатно за организаторот на вратите wallид мо?

Bestonzon 3 парчиња зачинети полици со тегли кујнски оставата, чајната кујна, монтирана или шкаф за складирање на решетки,

DEN 1.00

Пристапност
Залиха

Метал Rackидот за зачинување на wallидот : ✅ Површината на полицата за складирање е мазна, обесена на монтажната основа низ слотот и може лесно да се отстрани и лесно да се исчисти. Организатор на кујнски wallидови : едноставен стил на изглед, убав и практичен. Rackидна решетка : Дизајн поставен со wallидови, не земајте ги вашите кујнски простори. Зачинет за зачини со wallидови : решетката поставена со wallидови не зазема простор и може да ја задржи кујната уредна и чиста. Решетка за зачинување во кујната : задолжителен гаџет во кујната за да ја задржи кујната уредна. Rackидот за зачинување на wallидот : ✅ Површината на полицата за складирање е мазна, обесена на монтажната основа низ слотот и може лесно да се отстрани и лесно да се исчисти. Организатор на кујнски wallидови : едноставен стил на изглед, убав и практичен. Rackидна решетка : Дизајн поставен со wallидови, не земајте ги вашите кујнски простори. Зачинет за зачини со wallидови : решетката поставена со wallидови не зазема простор и може да ја задржи кујната уредна и чиста.

Параметри на производот

Слична стока