.

.

Балакоо 3 парчиња Фонтана За Вода За Миленичиња Автоматски Фидер Сад За Вода За Кучиња Сад За Мачки Бавен Фидер Сад За Плитка Чинија За Храна За Мачки Алатка За Пиењ?

Балакоо 3 парчиња Фонтана За Вода За Миленичиња Автоматски Фидер Сад За Вода За Кучиња Сад За Мачки Бавен Фидер Сад За Плитка Чинија За Храна

DEN 1505.60

Пристапност
Залиха

пластика АВТОМАТСКИ ДИСПЕНЗЕР ЗА ВОДА за МИЛЕНИЧИЊА визуелизираната транспарентна кофа може директно да го набљудува волуменот на водата во кофата и навреме. ФОНТАНА ЗА ПИЕЊЕ МИЛЕНИЧИЊА Фината изработка и прекрасниот изглед ја обезбедуваат нејзината популарност и практичност. ФИДЕР ЗА ВОДА за МИЛЕНИЧИЊА завршува со фина изработка, не е лесна за носење и кинење, многу практична во употреба. АЛАТКА ЗА ХРАНЕЊЕ ВОДА ЗА МАЧКИ овој пијалок за вода обезбедува чиста и свежа вода автоматски за малите животни. АВТОМАТСКА АЛАТКА ЗА ХРАНЕЊЕ МИЛЕНИЧИЊА Изработен од квалитетен материјал, тој е безбеден и издржлив за вашите прекрасни животни. Пакетот Вклучува 3 х Карактеристики На фонтаната за пиење миленичиња-Големина : Околу 29, 00Х16, 00Х32, 00см/11, 40Х6, 29Х12 Автоматска Алатка за Хранење Миленичиња. - Со фина изработка, не е лесна за носење И кинење, многу практична Во Употреба Алатка За Пиење Кучиња. - Изработени од материјали, издржливи и безбедни за време употреба мачка вода диспензерот. - Пренослив и лесен по тежина, лесен за носење јадење со вода за храна за мачки. - Компактното тело може ефикасно да го зачува вашиот личен простор за живеење, лесно можете да го ставите во Вашиот Домашен Фидер за Пиење Миленичиња.

Параметри на производот

Слична стока