.

.

Куче Инвалидска Количка Прилагодлива Целосна Поддршка Миленичиња Инвалидска Количка Асистирана Прошетка Автомобил 4 Тркала Количка За Кучиња Предни И Задни Нозе

Куче Инвалидска Количка Прилагодлива Целосна Поддршка Миленичиња Инвалидска Количка Асистирана Прошетка Автомобил 4 Тркала Количка За Кучиња Предни

DEN 225.60

Пристапност
Залиха

Инвалидската количка за миленичиња е дизајнирана да им помогне на миленичињата со болести на нозете да одат, да трчаат и да играат слободно, помагајќи им да се вратат во нормален живот Висината, ширината и должината на оваа инвалидска количка за кучиња може да се прилагодат и може да се прилагоди на вашето домашно милениче во одреден опсег. 4 тркала прилагодлива инвалидска количка е погодна за домашни миленици чии нозе се оневозможени и не можат нормално да се движат. Ако вашето куче е сериозно повредено, ви препорачуваме да одите во ветеринарна болница за помош што е можно поскоро. Посакувајте ВАШЕТО КУЧЕ ЗДРАВО. Нашата инвалидска количка за миленичиња е лесна што вашето домашно милениче лесно ќе оди со неа, ќе обезбеди максимална и оптимална удобност мобилност со оваа инвалидска количка, вашето кученце ќе може повторно да оди со доверба и независност. Инвалидска количка им помага на миленичињата со повреди на задните нозе или миленичиња со посебни потреби да одат. Ублажете ја болката на вашето сакано милениче што не оди правилно. Силно ви препорачуваме да го измерите вашето домашно милениче токму со флексибилна мерна лента за да обезбедите најдобро вклопување. Домашните миленици се еден од членовите на нашето семејство. Ако се инвалиди, ве молиме не се откажувајте. Инвалидска количка може да им даде втор живот. Посакувам вашето домашно милениче брзо закрепнување! Имаме професионален тим кој ќе ви обезбеди на вас и на вашето домашно милениче совршена услуга!. Инвалидската количка за миленичиња е дизајнирана да им помогне на миленичињата со болести на нозете да одат, да трчаат и да играат слободно, помагајќи им да се вратат во нормален живот. Висината, ширината и должината на оваа инвалидска количка за кучиња може да се прилагодат и може да се прилагоди на вашето домашно милениче во одреден опсег. 4 тркала прилагодлива инвалидска количка е погодна за домашни миленици чии нозе се оневозможени и не можат нормално да се движат. Ако вашето куче е сериозно повредено, ви препорачуваме да одите во ветеринарна болница за помош што е можно поскоро. Посакувајте ВАШЕТО КУЧЕ ЗДРАВО. Нашата инвалидска количка за миленичиња е лесна што вашето домашно милениче лесно ќе оди со неа, ќе обезбеди максимална и оптимална удобност мобилност со оваа инвалидска количка, вашето кученце ќе може повторно да оди со доверба и независност. Инвалидска количка им помага на миленичињата со повреди на задните нозе или миленичиња со посебни потреби да одат. Ублажете ја болката на вашето сакано милениче што не оди правилно. Силно ви препорачуваме да го измерите вашето домашно милениче токму со флексибилна мерна лента за да обезбедите најдобро вклопување. Домашните миленици се еден од членовите на нашето семејство. Ако се инвалиди, ве молиме не се откажувајте.

Параметри на производот

Product name:
Dog Wheelchair
Material:
Aluminum Alloy
Size:
XXS,XS,XSWiden,S,M,L
Features:
Lightweight, adjustable, easy to store, transport, and clean
Package Includes:
1 × Main frame:
2 × Front wheel:
2 × Rear wheel:
1 × Towing rope (random color):
1 × Front wheel width adjustment bar:
1 × Cummerbund:
1 × Accessory package:
Features:
①Specially designed for injured or paralyzed pet dogs, help them to stand up and walk.:
②Our wheelchair has a durable, lightweight aluminum frame and adjustable safety belt, which can provide the best comfort and mobility.:
③You can adjust the height, width and length of the pet wheelchair to make it suitable for your pet within a certain range.:
Note:
Due to manual measurement, please allow 0~1 inch error. Thank you for your understanding.:
The calibration of the monitor is inconsistent, and the color of the items shown in the photo may be slightly different from the actual product. Please refer to the real one.:
You can obtain the proper size by measuring the weight, height and width of the pet.:
Слична стока