.

.

Вода за вода Фонтана Активирана играчка со притисок на шепа, чекор со ливчиња од ливчиња на прскалка за вода, свежа вода, среќа и забава, лесна за употреба за диспенз

Вода за вода Фонтана Активирана играчка со притисок на шепа, чекор со ливчиња од ливчиња на прскалка за вода, свежа вода, среќа

DEN 0.67

Пристапност
Залиха

Постојана достапна свежа вода : Esure Вашето домашно милениче може лесно да се сервира за да добие свежа и чиста вода во секое време, особено во текот на најжешките сезони; Нема потреба да се надополнуваме вода за вода; Користејќи свеж проток на вода, давате поздраво решение за да го задржите вашето куче хидрирано Разиграна играчка за миленичиња на отворено : Вода играчки за кучиња, само притиснете го педалот, вашето куче да се олади од угнетувачката топлина, вашето домашно милениче ќе ужива во активности на отворено додека ќе игра со вода. Лесен за употреба и пријателски за миленичиња : Едноставно поврзете го едниот крај на цевката за вода со вашиот уред и другиот крај на навојната тапа, вклучете ја тапата, поставете го притисокот со помош на сплитер и подготвени сте да одите! Оваа лесна инсталација ќе заштеди чистење на време за чистење и полнење на вода, дизајнот на шепа на педалот го охрабрува вашето домашно милениче да притисне. Материјал со висок квалитет : Издржлив материјал се користеше за да се обезбеди издржливост и проширена употреба на отворено. Тешкиот мерач челик ја формира рамката на педалот, додека траен пластичен вентил и влошки за триење го модулираат движењето и ја запечатуваат рамката до цревото; Избегнувајте употреба во зима за да спречите оштетување на цревото. 2023 Најновата верзија : Доги Фонтана Чекор и пијте ново надградба на 2023 година дизајниран месинг за месинг, обезбедувајќи постојан и убав поток, без грижа за распрснување на вода, пријателски расположен за домашно милениче за пиење и играње со. Постојана достапна свежа вода : Esure Вашето домашно милениче може лесно да се сервира за да добие свежа и чиста вода во секое време, особено во текот на најжешките сезони; Нема потреба да се надополнуваме вода за вода; Користејќи свеж проток на вода, давате поздраво решение за да го задржите вашето куче хидрирано. Разиграна играчка за миленичиња на отворено : Вода играчки за кучиња, само притиснете го педалот, вашето куче да се олади од угнетувачката топлина, вашето домашно милениче ќе ужива во активности на отворено додека ќе игра со вода. Лесен за употреба и пријателски за миленичиња : Едноставно поврзете го едниот крај на цевката за вода со вашиот уред и другиот крај на навојната тапа, вклучете ја тапата, поставете го притисокот со помош на сплитер и подготвени сте да одите! Оваа лесна инсталација ќе заштеди чистење на време за чистење и полнење на вода, дизајнот на шепа на педалот го охрабрува вашето домашно милениче да притисне.

Параметри на производот

Слична стока