.

.

Басна Потпис Јака-Лесен, Водоотпорен, &засилувач; Трајни Куче Јака Обложени Веб Јака Со Алуминиумска Брава-Лесно Вклучување/Исклучување &засилувач; Ре-Големина-Лес?

Басна Потпис Јака-Лесен, Водоотпорен, &засилувач; Трајни Куче Јака Обложени Веб Јака Со Алуминиумска Брава-Лесно Вклучување/Исклучување &засилувач;

DEN 3.00

Пристапност
Залиха

БАСНИТЕ МИЛЕНИЧИЊА СЕГА ЖИВЕАТ ПОНАТАМУ : Басната официјално ги лансираше своите најпродавани и иновативни производи за кучиња за сите да уживаат Од кревети за кучиња до играчки за кучиња и многу повеќе, имаме се што ви треба за да го направите животот на вашето и вашето куче попријатен. ЛЕСНО ВКЛУЧУВАЊЕ И ИСКЛУЧУВАЊЕ : Прескокнете ги борбите за ставање на јаката на вашето куче. Нашата Јака Со Потпис има автоматска тока за лесно вклучување/исклучување и повторно димензионирање. Цврстата алуминиумска брава е дизајнирана да остане безбедно на своето место, додека сепак е едноставна за ставање и отстранување. НАПРАВЕНО ДА ТРАЕ : нашата издржлива јака за кучиња е дизајнирана да се справи со строгоста на авантурите на отворено. Направен е со висококвалитетна обложена мрежа која е цврста, водоотпорна и изградена да трае. Јаката може да издржи до 350 килограми сила. СТИЛСКИ И МИНИМАЛИСТИЧКИ : ја создадовме нашата јака за кучиња со минималистички дизајн кој изгледа одлично за секое куче. Достапен е во низа бои што го олеснува наоѓањето на совршената јака за вашето куче. ПОДОБРО ПО ДИЗАЈН : ние дизајнираме опрема што решава проблеми за вас и вашето домашно милениче, за да можете да уживате во заедничкото истражување на светот. Ние користиме безбедни, издржливи материјали што можат да се гризат и лижат и минималистички дизајни што ги ограничуваат опасностите како парчиња што се одвојуваат. БАСНИТЕ МИЛЕНИЧИЊА СЕГА ЖИВЕАТ ПОНАТАМУ : Басната официјално ги лансираше своите најпродавани и иновативни производи за кучиња за сите да уживаат. Од кревети за кучиња до играчки за кучиња и многу повеќе, имаме се што ви треба за да го направите животот на вашето и вашето куче попријатен. ЛЕСНО ВКЛУЧУВАЊЕ И ИСКЛУЧУВАЊЕ : Прескокнете ги борбите за ставање на јаката на вашето куче.

Параметри на производот

Слична стока