.

.

Хукаи Чешел За Миленичиња Чешел За Отстранување На Влакна Од Кучиња Четка За Нега Четка За Самочистење На Кучиња Со Долга коса Чешел За Миленичиња Резерви За Кучињ?

Хукаи Чешел За Миленичиња Чешел За Отстранување На Влакна Од Кучиња Четка За Нега Четка За Самочистење На Кучиња Со Долга коса Чешел За Миленичиња

DEN 1.33

Пристапност
Залиха

Нежно ја отстранува лабавата коса и ги елиминира заплеткувањата, јазлите, првутот и преостанатата нечистотија Влакната се ситно закривени нишки дизајнирани да навлезат длабоко во палтото и навистина добро го негува подвлакното без да го гребе вашето домашно милениче. Благодарение на функцијата за самочистење на мазната четка. Само кликнете отстрани ја целата коса од копчето четка. Удобно, силно, издржливо и изградено да трае. Секоја игла од нерѓосувачки челик е покриена со пластичен врв за да се елиминира секоја непријатност, а секоја наежвам е малку под агол за да се спречи гребење на кожата. Опис на производотнежно ја отстранува лабавата коса и ги елиминира заплеткувањата, јазлите, првутот и преостанатата нечистотија.Влакната се ситно закривени нишки дизајнирани да навлезат длабоко во палтото и навистина добро го негува подвлакното без Да го гребе Вашето домашно милениче Благодарение на функцијата за самочистење на мазната четка. Само кликнете отстрани ја целата коса од копчето четка.

Параметри на производот

Material:
Plastic
Size:
size
Package Included:
Pet hair trimmer*1 (excluding other demo products):
Notice:
1. Please allow 2-3% error due to manual measurement.:
2. Due to different monitors, the color may be different, please understand. :
Слична стока