.

.

Мавта &засилувач; Мрда Двострана Наежвам И Свиткана Четка За Мали Кучиња | Четка За Кучиња За Кучиња Со Кратка Коса | Најдобри Материјали За Чешлање За Сите Кучиња, Ч?

Мавта &засилувач; Мрда Двострана Наежвам И Свиткана Четка За Мали Кучиња | Четка За Кучиња За Кучиња Со Кратка Коса | Најдобри Материјали

DEN 479.84

Пристапност
Залиха

ОТПЛЕТКУВА и ЈА НАМАЛУВА СПЛЕТЕНАТА КОСА — Користете ја страната на четката за игла на оваа деликатна кожа на Двострани Мавта ЈА ОТСТРАНУВА ЛАБАВАТА КОСА што ПРОЛЕВА — страната на влакната на оваа повеќенаменска четка за кучиња ја отстранува лабавата коса и одржува меко и здраво палто. Ова ќе помогне да се минимизира количината на влакна од домашни миленици што се наоѓаат на вашите работи подоцна. ЧЕСТО ЧЕТКАЈТЕ ЈА КОСАТА НА КУЧИЊАТА-Рутинското четкање на косата на вашите миленици ќе помогне да се одржи здраво, без подлога, палто и да се спречи формирање на идни заплеткувања. ИДЕАЛНА ЧЕТКА ЗА МАЛИ КУЧИЊА СО КРАТКА КОСА - оваа двострана права игла и четка со влакна е идеална за мали кучиња со кратка коса. ERGОНОМСКА РАЧКА за УДОБНО ДРЖЕЊЕ - handономската рачка на четката е специјално дизајнирана да се вклопи удобно во дланката за да го намали заморот на рацете за време на вашата домашна сесија за чешлање. Опис на возраста : Сите Животни Фази. Опис на производот Wags & Wiggles нуди широк спектар на производи за секојдневен живот, вклучувајќи шампони, балсами, спрејови, марамчиња, алатки за чешлање, влошки за кученца и многу повеќе! Вагс и Виглс' забавните и функционални материјали за миленичиња ја прават грижата за вашето скапоцено кученце без напор и пријатно! Мавта и Мрда куче чешлање миленичиња материјали се откачен, шарени, и забава. Вагс & Виглс светли и шарени четки за чешлање доаѓаат со специјализирани влакна за различни палта. Мавтањето И Мрдањето ДВОСТРАНА Четка Со Влакна и Свиткана Игла е идеална за мали кучиња и кученца со кратка коса. Редовната рутина за четкање, користејќи ја оваа двострана четка за отплеткување, е клучна за одржување на здравото палто на вашето куче. Четкајте го вашето кученце користејќи ја иглата за нежно да ги отстраните заплеткувањата под палтото без гребење. Потоа превртете се на страната на влакната за да помогнете во отстранување на пуштената коса и нечистотија за да промовирате свиленкасто палто.

Параметри на производот

Слична стока