.

.

Гравитација Фидер За Миленичиња И Вода Сад За Вода За Кучиња И Чинии За Храна За Кучиња Поставете Чинии За Мачки За Храна И Вода Автоматски Фидер За Кучиња Автоматс?

Гравитација Фидер За Миленичиња И Вода Сад За Вода За Кучиња И Чинии За Храна За Кучиња Поставете Чинии За Мачки За Храна И Вода

DEN 3.33

Пристапност
Залиха

[Гравитација Миленичиња Фидер И Вода Во собата] Пакет : дозер за храна За Мачки* 1+ дозер За вода За Мачки* 1 Со автоматско дизајнирање на протокот на гравитација, автоматскиот фидер за кучиња ги тера вашите миленици да уживаат во свежа и чиста храна и вода во исто време кога треба да излезете неколку дена. Исто така, не треба да ги храните секојдневно, погодно за вашите миленици и за себе. [Висококвалитетен Фидер За Материјали За Миленичиња] нашите автоматски колибри за мачки направени од висококвалитетна пластика за храна, без БПА, безбедна, здрава и заштита на животната средина, совршена грижа за вашето љубовно милениче. Автоматскиот фидер за мачки е 100% нов материјал, висококвалитетен, издржлив против паѓање, заштедува пари. [Автоматско Полнење Храна И Вода] фидер за храна за миленичиња има технологија за гравитација за да издава сува храна додека миленичињата го празнат садот, продолжувајќи го времето помеѓу полнењето. Диспензерот за вода за мачки наполнете вода со пролетен дизајн, кога водата во резервоарот за вода ќе достигне одредена висина, водата ќе престане да тече автоматски. [Фидер За Миленичиња со голем Капацитет За Мачки И Кучиња] Снабдувањето со Хранење И Наводнување на кучиња со голем капацитет 3,8 Л, може да трае околу 7 дена за мали миленичиња, 3 дена за големи миленичиња, можете да бидете сигурни дека ќе одите на одмор, работа, забава, не мора да се грижите за миленичиња ќе бидат гладни. [Лесно За Чистење] Барел и шасија на автоматски колибри за мачки може да се поделат, можете да исплакнете директно со чиста вода, се препорачува да се мие еднаш неделно. Гравитација Фидер За Миленичиња И Вода Сад За Вода За Кучиња И Чинии За Храна За Кучиња Поставете Чинии За Мачки За Храна И Вода Автоматски Фидер За Кучиња Автоматски Колибри За Мачки Дизајн За Мали Средни И Големи Миленичиња За инсталирање на фидер За Храна : 1.ве молиме проверете ја сликата на листата за начините за инсталирање.постојат четири мали точки под цевката, а исто така и четири мали дупки во основата, четири мали точки насочени кон четирите мали дупки и потоа притиснете силно.Отворете го капакот на горниот дел од бурето,наполнете ја храната. Како да го инсталирате диспензерот за вода 1.

Параметри на производот

The automatic pet feeder adopt Natural Gravity Supply System, food and water will gradually refill for pets eat and drink. With no electricity required at all, the dog feeding & watering supplies bowl can be used anywhere, suitable for both indoor and outdoor use. perfect for pet parents with busy lifestyles. :
1.automatic water and food feeder set, do not need to refill everyday :
2.Big capacity can satisfy your big or small pets at the same time. :
3.High quality materials food and water dispenser set make your have a safe eating and drinking environment. :
4.Special design can be a beautiful decoration for your pets room. :
PACKAGE :
1*Cat food dispenser :
1*Cat water dispenser :
8*black Non-slip mat :
Слична стока